A legszebb horgolásminták tárháza /200 horgolt mint, fotókkal, mintarajzokkal

A legszebb horgolásminták tárháza /200 horgolt mint, fotókkal, mintarajzokkal

Vonalkód
9789636897642

A legszebb horgolásminták tárháza /200 horgolt mint, fotókkal, mintarajzokkal


A legszebb horgolásminták tárháza 200 szebbnél szebb mintát tartalmaz. Megismerkedhetünk a rövidpálcákból álló erős, strapabíró anyagokkal, a vidám, többszínű tüske- vagy chevronminták készítésével, a gyönyörű, finom recehorgolású mintákkal, megtanulhatjuk, hogyan díszítsük a horgolásunkat bogyókkal, popcornpálcákkal és flitterekkel. A gyűjtemény kilenc mintacsaládba csoportosítva tartalmazza a mintákat, így könnyebben rálelhetünk a számunkra leginkább megfelelőre. Egy technikát elsajátíthatunk egy-két minta kipróbálásával vagy egy fejezet összes mintájának a meghorgolásával – a lényeg, hogy valami csodaszépet alkossunk.
A kötet első része a horgolás alapvető tudnivalóit is bemutatja, kezdve a fonal kiválasztásától és a horgolótű tartásától egészen az alappálcák készítéséig, a különböző pálcavariációkig és a horgolás feszességének megméréséig. Miután az alapokat elsajátítottuk, nekiláthatunk megtanulni, hogyan kell a mintagyűjteményben található 200 különféle mintát meghorgolni.
A kötet horgolt minták és horgolási technikák gazdag gyujteménye, új mintákkal és a horgolás kreatív módjaival ismerteti meg a kézimunkázást kedvelôket.
Minden egyes minta elkészítését jól átlátható fázisfotók, lekövethetô mintaábrák és könnyen érthetô leírások mutatják be lépésrôl lépésre.
A könyvben számtalan népszeru horgolásfajta szerepel: domború mintázatú csomók, noppok és bogyók, finom áttört kagylók és hálók, technikailag kihívást jelentô reliefpálcák, színes, változatos rajzolatú, végtelen módon alkalmazható chevron- és hullámminták, az alaptechnikák és a horgolt pálcák ismertetésével kísérve.
Borító ár:
5 500 Ft
Korábbi ár:
5 500 Ft
Online ár:
4 015 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása