A harag színe

A harag színe

Sandra Brown
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Maecenas Kft.
Kiadás éve
2019
Terjedelme
360 oldal
Dimenzió
120 mm x 200 mm x 23 mm
Vonalkód
9789632033921

A harag színe


Franklin Trapper őrnagy huszonöt évvel ezelőtt kimentett egy maroknyi túlélőt egy felrobbantott szálloda romjai közül, és ettől kezdve nemzeti hősként tekintettek rá. Ünnepi események kedvelt szónoka volt, sorra adta az interjúkat, mígnem egyszer csak hirtelen eltűnt a nyilvánosság elől.
Kerra Bailey, a becsvágyó tévés újságíró egy olyan sztorit szimatol meg a történet mögött, amely új magasságokba repítheti a karrierjét, ezért a fejébe veszi, hogy exkluzív interjút készít az őrnaggyal. Semmilyen eszköztől nem riad vissza a cél érdekében, még arra is hajlandó, hogy felkutassa az őrnagy fiát, az egykori szövetségi ügynököt, John Trappert, aki évek óta nem áll szóba az apjával. A férfi nem akar foglalkozni sem a huszonöt évvel ezelőtti eseményekkel, sem az apjával, de hosszas rábeszélés után mégis hajlandó segíteni a nőnek, és összejön az interjú.
Arra azonban Kerra nem számított, hogy ezzel ismeretlen támadók célpontjává teszi az őrnagyot – és önmagát is. Így, amikor John nyomozni kezd, hogy kiderítse, kik akarják megölni az apját és az újságírót, Kerrának el kell döntenie: megbízik-e egy olyan férfiban, aki az egyik pillanatban elbűvöli, a másikban meg halálra rémíti…
Borító ár:
2 699 Ft
Korábbi ár:
1 889 Ft
Online ár:
1 970 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása