Búcsúpillantás

Búcsúpillantás

Vonalkód
9789630786621
Lew Archert, a magánnyomozót egy rejtélyes betörés felderítésével bízza meg az előkelő kaliforniai házban élő Irene és Larry Chalmers. Az elso~ számú gyanúsított, a fiuk, Nick eltűnik – már nem is először életében. Chalmersék gazdagok, családi hátterük azonban egyre szövevényesebbnek bizonyul. Archer, miközben a fiút keresi, egy zűrös szőkeségre, egy köteg katonalevélre meg egy titokzatos csavargóra talál. Később egy hulla is előkerül egy néptelen tengerparton hagyott kocsiban. Azután felbukkan Nick, egy 45-ös Colttal. És hamar kiderül, hogy a gazdagoknak több a rejtegetnivalójuk, mint a pénzük, a múltat pedig semekkora igyekezettel sem lehet eltemetni... Hogy aztán milliomosok és hobók, korosodó szépasszonyok, frusztrált középkorú férfiak és ideggyenge kamaszok közül ki vagy kik követték el a legszörnyűbb bűntettet, azt csak az utolsó oldalakon tudja meg az olvasó.

Ross Macdonald (1915–1983) Agatha Christie-hez és Raymond Chandlerhez hasonlóan elnyerte az Amerikai Krimiírók Szövetségének Nagymester-díját.
Eredeti ára: 2 200 Ft
1 650 Ft Internetes ár (fizetendő)
25 %
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +165 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása