A Gustav-szonáta

A Gustav-szonáta

Vonalkód
9786155638923

A Gustav-szonáta


Egy nem mindennapi gyerekkori barátság lélegzetelállító története, amely kiállja az idő próbáját.

Gustav Perle egy svájci kisvárosban nő fel, ahová a II. világháború szörnyűségeinek csak halk visszhangja jut el. Egyedüli gyermeke imádott édesanyjának, Emilie-nek, aki meglehetően mogorván bánik a fiával. Összebarátkozik a vele egykorú, tehetséges zsidó fiúval, Anton Zweibellel, akit ígéretes zongorista növendéknek tartanak.

A regény Gustav családjának történetét követi nyomon. Feltárja az anya antiszemitizmusának gyökereit, ami kihat a fia és legkedvesebb barátja életére is. Tremain visszatekint a háborús évekre, egy lelkiismereti dráma kellemetlen következményeire, miközben előrevetít két különböző életutat, karriert: egy szállodatulajdonos és egy zongoraművész jövőjét.

A Gustav-szonáta egy gyerekkori szenvedéllyel, érzelmekkel teli barátságról, annak elvesztéséről, átalakulásáról és visszaszerzéséről szól a teljes élet perspektívájából nézve. Erőteljes és mélyen megindító mű az egyik legnagyobb kortárs regényíró tollából.

"Tökéletes regény a szerelem tökéletlenségéről." - The Guardian

"Végletes és fájdalmas szépség. Briliáns regény. Tremain a legnagyobb brit írók egyike." - Salman Rushdie
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
3 990 Ft
Online ár:
2 828 Ft
- 29%


Jelenleg nem kapható!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +840 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása