Túlélési tippek a sulihoz

Túlélési tippek a sulihoz

Vonalkód
9789634155522

Túlélési tippek a sulihoz


A nagy sikerű „túlélő” sorozat újabb kötete ahhoz ad ötleteket, hogy jobban teljen az idő a suliban.

Tanulsz, mégis rosszak a jegyeid? Utálod a házi feladatokat? Félsz a verekedéstől? Puskáztál és lebuktál? Szeretnél te is egy banda tagja lenni? Hát igen, akár a suliról van szó, akár a koleszról, az élet sem itt, sem ott nem mindig könnyű. Ráadásul az időd nagy részét ott töltöd. Nos, ebben a könyvben találsz egy csomó jó ötletet ahhoz, hogy ne kelljen szenvedned az iskolában. Gondolkodj el rajtuk, hogy jobban el tudd viselni a nehéz helyzeteket, s a lehető legjobban gyere ki belőlük. Ne pánikolj, ne görcsölj, hanem élvezd az órákat, röhögj nagyokat a haverokkal, és még az is lehet, hogy megkedveled a tanáraidat. Szóval, nálad a labda!

ELŐSZÓ

A suli jó dolog. A te saját kis világod, távol a szülőktől, ahol rengeteg élmény vár: hatalmas röhögések az osztályban, viccmesélés az ebédlőben, csevegés a haverokkal, barátnőkkel az udvaron. Két szünet között persze órák is vannak – ezeken olyasmiket tanulsz, amikről eddig nem tudtál. Örülsz, ha jó jegyeket kapsz, és annak is, hogy minden évben érezheted, egy kicsit nagyobb és okosabb lettél... Igaz, a suli néha kemény is tud lenni. Mert szorgalmasan kell készülni akkor is, ha épp nincs kedved hozzá, mert el kell viselned a rosszkedvű tanárokat is, mert rád szállhat egy iskolai banda, mert vannak szabályok, amiket muszáj betartani... Sok minden okozhat nehézséget. Mi összegyűjtöttük, mik lehetnek ezek, és tanácsokat is adunk ahhoz, hogyan lehetsz úrrá rajtuk.

Roland Beller gyermekpszichiáter, pszichoanalitikus és Bernadette Costa-Prades újságíróno jól ismemerik a gyerekeket és a felnotteket is. Sorra veszik az iskolai élet nehézségeit, és aranyat éro tanácsokat adnak az elviselésükhöz.
Borító ár:
2 499 Ft
Korábbi ár:
1 799 Ft
Online ár:
1 824 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása