Nano

Nano

Vonalkód
9789633574799

Nano


A New York Times sikerszerzője és az orvosi thrillerek atyja új könyvében a tudomány és technológia élvonalbeli fejleményeivel, valamint a feszültség mesteri elegyével tér vissza.

Pia Grazdani, a Jótékony halál zárkózott hősnője egy zűrzavaros év után - amikor mentorát meggyilkolták, és az apja, aki gyerekkorában eltaszította magától, visszatért az életébe - úgy dönt, ideje elhagynia New Yorkot. Coloradóban, egy távoli orvosi kutatóintézetben vállal munkát, ahol a háborítatlan környezetben esélye lehet új életet kezdeni.
A Sziklás-hegység festői vidékén megbúvó munkaadó cége, a nanotechnológiával foglalkozó Nano óriásvállalat a molekuláris gyártás terén fejhosszal vezet valamennyi vetélytársa előtt. A helyet azonban minden szépsége ellenére titkok lengik körül. A főnöke figyelmezteti Piát, hogy ne foglalkozzon a hatalmas létesítmény falai között zajló egyéb kutatásokkal, csakis a saját feladataival - azt pedig végképp ne bolygassa, hogy honnan származik az intézmény szinte kiapadhatatlan tőkéje. Pia tartja magát az utasításhoz, ám amikor kocogás közben belebotlik a klinikai halál állapotában lévő egyik munkatársába, ráébred, hogy nem hagyhatja annyiban a dolgot. A Nanóban feltehetően törvénytelen emberkísérletek folynak, miközben a cég a huszonegyedik század legnagyobb tudományos áttörésének küszöbén áll, ami milliónyi betegnek adhat új reményt. Vagy máris kiárusította a felbecsülhetetlen értékű felfedezést a legtöbbet ígérő befektetőnek?
Borító ár:
3 499 Ft
Korábbi ár:
3 499 Ft
Online ár:
2 624 Ft
- 25%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása