A könyv tudományos alapossággal, de a kezdő borásznak is érthetően ad útmutatást a barrikolásról, erről a sokrétű, nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő borkészítési eljárásról. Célja, hogy a legfontosabb kritériumokat és a helyes döntési alapelveket adja azoknak a gyakorlati szakembereknek a kezébe, akik emellett a borkezelési eljárás mellett döntöttek. A barrikolás olyan borkészítési eljárás, ami karakteres aromát kölcsönöz a bornak. A hordó faanyagának kiválasztása, a borban lejátszódó folyamatok és a befolyásoló tényezők ismerete a tárolás során, mind-mind nagyon fontos a bor optimális kezelése szempontjából. Ehhez az optimális kezeléshez ad útmutatást a kötet.
Borító ár:
2 900 Ft
Korábbi ár:
2 900 Ft
Online ár:
2 465 Ft
+1% TündérPont
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
A termék megvásárlása után +0 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.