Borkészítés - Barrik eljárással /Borász akadémia

Borkészítés - Barrik eljárással /Borász akadémia

Robert Steidl
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Mezőgazda Kiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
80 oldal
Dimenzió
145 mm x 200 mm x 10 mm
Vonalkód
9789632865805
A könyv tudományos alapossággal, de a kezdő borásznak is érthetően ad útmutatást a barrikolásról, erről a sokrétű, nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő borkészítési eljárásról. Célja, hogy a legfontosabb kritériumokat és a helyes döntési alapelveket adja azoknak a gyakorlati szakembereknek a kezébe, akik emellett a borkezelési eljárás mellett döntöttek. A barrikolás olyan borkészítési eljárás, ami karakteres aromát kölcsönöz a bornak. A hordó faanyagának kiválasztása, a borban lejátszódó folyamatok és a befolyásoló tényezők ismerete a tárolás során, mind-mind nagyon fontos a bor optimális kezelése szempontjából. Ehhez az optimális kezeléshez ad útmutatást a kötet.
Eredeti ára: 2 900 Ft
2 460 Ft Internetes ár (fizetendő)
15 %
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +246 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása