Bátor lelkek /Valóban megtervezzük születésünk előtt életünk kihívásait?

Bátor lelkek /Valóban megtervezzük születésünk előtt életünk kihívásait?

Vonalkód
9789638983343

Bátor lelkek /Valóban megtervezzük születésünk előtt életünk kihívásait?


"Gyakran, amikor rossz dolgok történnek velünk, szenvedéseink értelmetlennek tűnhetnek. Legnehezebb feladataink mögött azonban számos rejtett cél bújhat meg, melyeket a szerző kutatásai szerint még azelőtt terveztünk el, hogy megszülettünk. Valóban lehetséges, hogy mi választjuk meg életkörülményeinket, kapcsolatainkat és az életünkben bekövetkező eseményeket?
A szerző életében értelmet és célt keresve rátalált a születés előtti életterv felfedezésének útjára, mely alapjaiban változtatja meg a sorsról és szenvedésről alkotott fogalmainkat. A könyvben meghökkentő történetek olvashatók, melyek komoly, életüket nagyban átrendező felismerésekhez, ezáltal a számukra szükséges gyógyuláshoz, s teljes szellemi valójuk átéléséhez vezettek el embereket. Ezek olvasása során fény derül arra, hogy a sorsunkat meghatározó eseményeket mi magunk tervezzük el a születésünk előtt, hogy azok fejlődésünket szolgálják, meghatározva ezzel életünk célját és értelmét.
Ezúton jutunk el a szellemi felébredéshez, mely által szenvedéseinkre többé nem úgy tekintünk, mint értelmetlenül kínzó sorscsapásokra, igazságtalan, életünket feleslegesen megkeserítő fájdalmakra bár azokra önmagában már a könyv olvasása is enyhülést hoz."
Borító ár:
3 390 Ft
Korábbi ár:
2 441 Ft
Online ár:
2 475 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása