Trisztán árulása

Trisztán árulása

Robert Ludlum
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2015
Terjedelme
672 oldal
Dimenzió
115 mm x 180 mm x 40 mm
Vonalkód
9789636355166

Trisztán árulása


OLYKOR EGY ZSENIÁLIS CSEL MEGVÁLTOZTATHATJA A TÖRTÉNELEM MENETÉT.

1940 ősze - a nácik hatalmuk csúcsán: Franciaország megadta magát, Nagy-Britannia még küzd, de sejthetően nem sokáig tart már ki, az USA semleges, a Szovjetunió megnemtámadási szerződést írt alá Németországgal.
E vészterhes időben Stephen Metcalfe, egy prominens amerikai család kisebbik fia az aranyifjak életét éli a nácik által elfoglalt Párizsban. A bálokról bálokra járó, szoknyabolond fiatalemberről senki sem sejti, hogy tagja egy titkos kémhálózatnak - amelyre váratlanul lecsap az SS. Miután a csoportját felszámolták, Metcalfe-nak menekülnie kell.
Most, hogy egyedül maradt, őrá hárul, hogy végrehajtson egy végtelenül bátor és veszélyes feladatot. Családi összeköttetéseit kihasználva jut el Moszkvába, ahol felveszi a kapcsolatot régi kedvesével, a Nagyszínház prímabalerinájával. Miközben üldözői ott lihegnek a sarkában és a háborús helyzet a krízisponthoz közeledik, Metcalfe a nő segítségével nekilát, hogy megvalósítsa a tervet, amely milliók sorsára lehet befolyással - a bukás beláthatatlan következményekkel járna.
Borító ár:
3 999 Ft
Korábbi ár:
2 919 Ft
Online ár:
2 839 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása