Bourne - Enigma

Bourne - Enigma

Eric Van Lustbader, Robert Ludlum
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2018
Terjedelme
528 oldal
Dimenzió
115 mm x 180 mm x 40 mm
Vonalkód
9789636356514

Bourne - Enigma


„Színes karakterek, váratlannál váratlanabb fordulatok. Bourne, aki maga a rejtély, most egy majdnem megoldhatatlan rejtéllyel találja szemben magát.” – Bookreporter.com

Borisz Karpov esküvőjének előestéjén Bourne titokzatos „ajándékot” kap orosz barátjától, egy régi érmét. Úgy gondolja, a másnapi ceremónia után kifaggatja a vőlegényt, mit jelentsen ez az egész, ám az örvendetes esemény hirtelen és tragikus véget ér. Bourne-nak nincs más választása, egyedül kell rájönnie az érme titkára.
A nyomokat követve Moszkvából Kairóba, onnan a háború sújtotta Szíriába, végül Ciprusra vezet az útja. Arra a döbbenetes következtetésre jut, hogy a tábornok szembefordult Vezérével, hogy megakadályozza annak eszelős tervét. Bourne-ra vár a feladat, hogy bevégezze, amit a barátja elkezdett, és erre mindössze négy napja van.
Közben még meg kell fejtenie azt a rejtélyt is, hogy mit keresett az áldozat testén lévő sebben a kis arany Dávid-csillag, amelyet ezer közül is felismerne: a Moszad elit egységének bérgyilkosa, Sara nyakában látta utoljára.
„Lustbader pontosan tudja, hogyan kell a székébe szegezni az Olvasót: a történet magába szippant, és a lélegzetelállító vég sem marad el.” – The Real Book Spy
Borító ár:
3 999 Ft
Korábbi ár:
2 919 Ft
Online ár:
2 839 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása