A bennünk rejlő erő

A bennünk rejlő erő

Vonalkód
9789635299126

A bennünk rejlő erő


Elengedhetetlen, hogy rendelkezzünk olyan belső erőkkel, mint például az elszántság, hála, nagylelkűség, tudatos jelenlét és együttérzés. Ezek kulcsfontosságúak az érzelmi rugalmasság eléréséhez és a hosszan tartó jólléthez, melyeket minél jobban kifejlesztünk magunkban, annál jobban boldogulunk az életben.

Dr. Rick Hanson, aki a Buddha-agy című sikerkönyvével vált ismertté hazánkban, az idegtudomány, a tudatos jelenlét és a pozitív pszichológia kombinációjával tárja elénk, hogy miként fejleszthetjük ki a tizenkét létfontosságú belső erőt. Szemlélteti, hogy a fájdalmas gondolatok elengedésével hogyan lehetünk úrrá az agy negatív torzításán, és az így keletkező űrt miként tölthetjük meg az önmagunk iránti együttérzéssel, önbecsüléssel és belső békével.

A praktikus útmutatót megtöltik a konkrét javaslatok, a személyes példák és a gyakorlati feladatok. Hatékonyan mutatja meg a másokkal való kommunikáció praktikáit, valamint a fontos kapcsolatok megjavításának és elmélyítésének kulcsait is.

Rick Hanson, PhD pszichológus, a UC Berkeley Greater Good Science Centerének főmunkatársa, és a New York Times sikerlistás szerzője. Könyveit huszonhat nyelvre fordították le. www.rickhanson.net

Forrest Hanson író és üzleti tanácsadó. Az Eusophi.com honlapot szerkeszti, amely kiváló minőségű, szakértői tartalmakat oszt meg a boldogság, az egészség, a vagyon és a bölcsesség témáiban.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
3 990 Ft
Online ár:
2 913 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása