Sweet Thing - Te édes!

Sweet Thing - Te édes!

Renée Carlino
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
336 oldal
Dimenzió
135 mm x 205 mm x 25 mm
Vonalkód
9789633996065
*
Meg kell találnod az összhangot a szíved és az eszed között akkor meghallod majd a lelked muzsikáját.

*
Mia Kelly azt gondolja, hogy az élete sínen van. Diplomáját egy elit egyetemen szerezte, képzett zongorista, egy gyakorlatias gondolkozású anya és egy különc apa lánya. A diploma megszerzése óta azonban nem találja a helyét. Azon őrlődik, hogy üzleti végzettségével kezdjen-e valamit, vagy a zenében mélyedjen el, amit szenvedélyesen szeret.
Amikor édesapja váratlanul meghal, úgy határoz, hogy amíg ki nem találja, mihez kezdjen a saját életével, addig az apjáét folytatja. Ann Arbort New York Cityre cseréli, és átveszi apja blues kávézójának vezetését. A népszerű találkozóhely törzsközönségét fel nem fedezett helyi zenészek, művészek alkotják. Mia eddig távol tartotta magát az izgalmas és kiszámíthatatlan művészléttől, de a váratlan találkozás Will-lel, az édes, helyes, elragadó gitárossal, bepillantást enged neki ebbe a világba. Amikor a srác a barátja, majd a lakótársa lesz, Mia minden tőle telhetőt elkövet, hogy elnyomja a lelkében dúló szenvedélyt, amit iránta és a zene iránt érez, de apja öröksége lassanként megnyitja a szívét.

*
A szívfacsaró és romantikus (Aestas Book Blog) bemutatkozó regény az első szerelem, illetve önmagunk megismerésének lépéseit és bonyodalmait járja végig.
**

*
Az USA Today napjainkban játszódó bestsellere a szerelem és az egyetem utáni útkeresés bonyodalmairól szól.";
Eredeti ára: 2 999 Ft
2 189 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása