Diákszótár /Földrajzi kislexikon

Diákszótár /Földrajzi kislexikon

Vonalkód
9789636796242

Diákszótár /Földrajzi kislexikon


Elsősorban a felső tagozatos tanulók számára készült fogalomgyűjtemény, amely az 5., 6. osztályos természetismeret tantárgy földrajzzal kapcsolatos tudásanyagát, valamint a 7. és 8. osztályos földrajz ismereteit foglalja magába.
Emellett számos, a középiskolai tanulmányok folytatásakor előkerülő fogalom gyors magyarázatára is szolgál, mivel a felső tagozatos kiegészítő- és törzsanyag mellett több, a földrajz minden területét érintő fogalommal is bővített kiadványt vehetnek kezükbe a diákok. A természet- és társadalomföldrajzi címszavak mellett a legfontosabb térképészeti, csillagászati, geológiai és ásványtani kifejezéseket is megtalálhatják benne az érdeklődők.
Jelen kiadvány szótárnak íródott, így természetesen nem helyettesíti sem a tankönyveket, sem a földrajzi témájú szaklexikonokat. Ám jó szolgálatot tehet a mindennapi földrajztanulás során, házi feladat készítésekor, amikor egy-egy kifejezés jelentésének magyarázatával a tananyag elsajátítása során felmerülő bizonytalanságok eloszlatását könnyíti meg.
Borító ár:
1 790 Ft
Korábbi ár:
1 289 Ft
Online ár:
1 307 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása