Ez a könyv szeret téged

Ez a könyv szeret téged

Vonalkód
9786155609466

Ez a könyv szeret téged


Nézel videókat az interneten? Akkor PewDiePie-t biztos ismered! Nem? Akkor itt az ideje, hogy megismerd PewDiePie-t! Mert ha nem tudnád, ő az az arc, akit a világon a legtöbben néznek és követnek a világ legnagyobb videomegosztóján. És ő az, aki a világon a legtöbb pénzt keresi azzal, hogy a videókat készít.
Eleinte ő is csak egy gamer volt, mint talán te is, rengeteget kockult, és az egészet felvette videóra, közben vicceseket mondott, és ezt mások megnézték. Jó sokan. Aztán még sokkal-sokkal sokanabban... Olyan sokan, hogy ebben a pillanatban 48 milliónál is több követője van.
Így aztán egy szép napon, amikor semmi dolga nem akadt, blablablablabla... A lényeg, hogy ezt a könyvet el KELL olvasnod, ha nem akarsz megkattanni a rengeteg önjelölt álönsegítő bölcsességtől, ami rádömlik a netről, ha megy a free wifi. Mert PewDiePie megírta a világ legviccesebb önsegítő-idézet gyűjteményét!
Ha érted a poént, besírsz, ha komolyan veszed, besírsz, de a legjobban akkor sírsz be, ha nem te leszel az első, aki fejből vágja az egész könyvet és széttrollkodja vele a haverokat. Ez a könyv szeret téged, és ezt a könyvet te is nagyon fogod szeretni.
Borító ár:
4 990 Ft
Korábbi ár:
4 990 Ft
Online ár:
3 643 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása