Mondj nemet a szívbetegségekre! /Étrendalapú program korunk népbetegsége ellen

Mondj nemet a szívbetegségekre! /Étrendalapú program korunk népbetegsége ellen

Patrick Holford
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Partvonal Kiadó
Kiadás éve
2012
Terjedelme
176 oldal
Dimenzió
135 mm x 211 mm x 18 mm
Vonalkód
9789639910942
Manapság már a tinédzsereknél is gyakran diagnosztizálják modern korunk egyik leggyakoribb betegségét, az érelmeszesedést. E megdöbbentő tény arra enged következtetni, hogy az elmúlt évtizedekben valami drasztikusan megváltozott az emberek életmódjában és étrendjében, ami ezt a veszélyes kórképet népbetegséggé tette. Patrick Holford hasznos tanácsainak köszönhetően szív- és érrendszerünket időben rendbe tehetjük, a kialakult tünetek rosszabbodását pedig megelőzhetjük.

A könyv az alábbi kérdésekben nyújt hathatós segítséget:
- a tudományos vizsgálatok legújabb eredményeinek megértése;
- a szív- és érrendszeri problémák étrendalapú kialakulásának tudatosítása;
- az étrend újragondolása, a szívbarát étrend felépítése;
- az életstílus újragondolása, a szívbarát életstílus kialakítása.

"Nincs semmi természetes a szívbetegségek okozta halálban. Nagyon sok olyan kultúra létezik a világon, melynek tagjai között nem különösebben magas a stroke vagy a szívroham előfordulási aránya. A jó hír az, hogy valamennyi kockázati tényezőt - a genetikai hajlam kivételével - ki lehet küszöbölni meglehetősen egyszerű, fájdalommentes étrend- és életstílusbeli változtatásokkal."
Patrick Holford úttörőnek számít a táplálkozás területének újszerű megközelítésében, a témában több mint 30 kötet fűződik nevéhez. Évtizedek óta bestseller szerzője és vezető szóvivője a táplálkozási és mentális egészségügyi problémáknak, és tanácsait olyan brit országos napilapok idézik rendszeresen, mint a Daily Mail vagy a Guardian. Vallja, hogy a folyamatos gyógyszerszedés helyett a megfelelő táplálkozással számos probléma elkerülhető, a meglévő tünetek pedig enyhíthetők.
Eredeti ára: 2 690 Ft
2 018 Ft Internetes ár (fizetendő)
25 %
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +201 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása