Mondj nemet a szívbetegségekre! /Étrendalapú program korunk népbetegsége ellen

Mondj nemet a szívbetegségekre! /Étrendalapú program korunk népbetegsége ellen

Vonalkód
9789639910942

Mondj nemet a szívbetegségekre! /Étrendalapú program korunk népbetegsége ellen


Manapság már a tinédzsereknél is gyakran diagnosztizálják modern korunk egyik leggyakoribb betegségét, az érelmeszesedést. E megdöbbentő tény arra enged következtetni, hogy az elmúlt évtizedekben valami drasztikusan megváltozott az emberek életmódjában és étrendjében, ami ezt a veszélyes kórképet népbetegséggé tette. Patrick Holford hasznos tanácsainak köszönhetően szív- és érrendszerünket időben rendbe tehetjük, a kialakult tünetek rosszabbodását pedig megelőzhetjük.

A könyv az alábbi kérdésekben nyújt hathatós segítséget:
- a tudományos vizsgálatok legújabb eredményeinek megértése;
- a szív- és érrendszeri problémák étrendalapú kialakulásának tudatosítása;
- az étrend újragondolása, a szívbarát étrend felépítése;
- az életstílus újragondolása, a szívbarát életstílus kialakítása.

"Nincs semmi természetes a szívbetegségek okozta halálban. Nagyon sok olyan kultúra létezik a világon, melynek tagjai között nem különösebben magas a stroke vagy a szívroham előfordulási aránya. A jó hír az, hogy valamennyi kockázati tényezőt - a genetikai hajlam kivételével - ki lehet küszöbölni meglehetősen egyszerű, fájdalommentes étrend- és életstílusbeli változtatásokkal."
Patrick Holford úttörőnek számít a táplálkozás területének újszerű megközelítésében, a témában több mint 30 kötet fűződik nevéhez. Évtizedek óta bestseller szerzője és vezető szóvivője a táplálkozási és mentális egészségügyi problémáknak, és tanácsait olyan brit országos napilapok idézik rendszeresen, mint a Daily Mail vagy a Guardian. Vallja, hogy a folyamatos gyógyszerszedés helyett a megfelelő táplálkozással számos probléma elkerülhető, a meglévő tünetek pedig enyhíthetők.
Borító ár:
2 690 Ft
Korábbi ár:
2 690 Ft
Online ár:
1 964 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása