Kísérletezzünk és gondolkozzunk! i. /Mechanika

Kísérletezzünk és gondolkozzunk! i. /Mechanika

Vonalkód
9789631189889

Kísérletezzünk és gondolkozzunk! i. /Mechanika


Öveges József hitt abban, hogy a fizika nem csupán elvont tudomány. Tévéműsorban hosszú éveken át lenyűgöző stílusban, közérthető nyelven mesélt a fizika legfontosabb jelenségeiről, és egyszerű, de látványos kísérletekkel igazolta minden állítását. Nem volt szüksége drága műszerekre, csillogó-villogó eszközökre, rendszerint üres konzervdobozok, csődarabok, papírlapok vagy egy egyszerű üvegpohár segítségével bűvölte el nézőit, akik úgy ámultak kísérletein, mintha varázslatot látnának.
Övege professzor nem csak rádió- és tévéműsoraival akart tanítani. Szorgalmasan írta lebilincselő ismeretterjesztő könyveit, amelyekből szinte játszva lehetett elsajátítani komoly ismereteket.
A Móra Kiadó azzal tiszteleg a legendás pedagógus emléke előtt, hogy könyveit felújítva, korszerűsítve adja közre. A sorozatban először Kísérletezzünk és gondolkozzunk! című nagy sikerű munkájának első, mechanikával foglalkozó kötete jelenik meg, amelyet több mint 130 felújított ábra tesz szemléletessé. A különleges eszközöket nem igénylő, könnyen elvégezhető kísérletek egyaránt képesek örömet szerezni gyermeknek és felnőttnek. Ahogy Öveges professzor írta az első kiadás előszavában: "Némelyik kísérletből több maradandó tudást szerzünk, mint egy egész könyv elolvasásából."
Borító ár:
2 490 Ft
Korábbi ár:
2 490 Ft
Online ár:
1 818 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása