Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű /Piri néni 2.

Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű /Piri néni 2.

Őszi Róbert
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Book Galaxy Kiadó
Kiadás éve
2018
Terjedelme
240 oldal
Dimenzió
140 mm x 200 mm x 15 mm
Vonalkód
9786150015996

Piri néni - Életvidám, nyitott, melegszívű /Piri néni 2.


Piri néni visszatért! Kedvenc szuper nagyink újra akcióban! Piri néninél megint zajlik az élet, sosem unatkozik, vele mindig történik valami... Ebben a kötetben arról mesél nekünk, hogyan sikerült beilleszkednie az új munkahelyén, a Viola közértben, milyen élmények érik ott nap mint nap; megismerkedhetünk Kálmánkával is, Csepel kedvenc, ámbár kissé különc és habókos postásfiújával, és az is kiderül, hogy Piri néni milyen viszonyt ápol Egyiptom szent állatával, a macskával. Ezek mellett még sok-sok vidám és kalandos, némely esetekben egészen szürreális történet színesíti, vidámítja az új Piri néni-kötetet. Néne a szentimentálisabb oldalát is elénk tárja, a sok kacagás és móka mellett bizonyos szituációkban főként az érzelmek dominálnak. Ha eddig is kedvelted Nénét, ezután egyenesen imádni fogod...

Feladat: Szerezd be az új Piri néni-regényt, vedd kézbe, vonulj el vele valami csendes helyre, készíts be üdítőt és elemózsiát, és elő se gyere, amíg az utolsó betűig el nem olvastad!
Eredeti ára: 2 890 Ft
1 151 Ft Internetes ár (fizetendő)
60 %
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +115 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása