Kétté

Kétté

Őszi Róbert
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Tothál Könyvkiadó
Kiadás éve
2014
Terjedelme
384 oldal
Dimenzió
139 mm x 200 mm x 23 mm
Vonalkód
9786155055133

Kétté


Álmodni csak múlt időben érdemes.

Tettárik Tamás sok év elteltével hazalátogat Magyarországra, hogy átvegye örökségét elhunyt nagyanyja után. Ő az egyedüli örökös. Nehezen barátkozik meg ezzel az új helyzettel. Minél előbb szeretne megszabadulni minden értéktől, mely a hagyaték részét képezi és egykori családjához köti.
Anna grafikus, nemrégiben végezte el az egyetemet, egy multinál robotol napi tizenkét órában, és elégedetlen a jelenlegi helyzetével. Gyerekkori barátnőjével, Eszterrel egy új és tartalmasabb életet terveznek. Anna saját kávézóról álmodozik, ahol mindenki, aki betér hozzájuk, nyugalomra talál. A három ember sorsa egy közös ponton találkozik. Valahogyan, valamiért. Misztikus kaland veszi kezdetét, amelyből többé senki számára nincs visszalépési lehetőség. Ahol a megnyíló kapuk azonnal be is záródnak, és csak egyetlen irányba, egy titkokkal teli világba vezet az út. Egy világba, ahol a jelen minden akaratát könnyedén felülírja a múlt önző sivársága.

Kétté. Egy regény, amelyben minden bizonytalan. Fájóan szép, dermesztően valóságos. Mert mindenki múltjában lappang valami feledésre váró, szívszorító titok, múltbéli történet. Mindenkiben, a lelke mélyén, a hajszálerek repedései közt ott lappang folyton támadón egy csipetnyi "Kétté".

Borító ár:
2 499 Ft
Korábbi ár:
990 Ft
Online ár:
990 Ft
- 60%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása