Zuhanás előtt /Puha

Zuhanás előtt /Puha

Vonalkód
9786155915260

Zuhanás előtt /Puha


Egy ködös nyári éjszakán magánrepülőgép száll fel az Egyesült Államok keleti partvidékéhez tartozó Martha's Vineyard-szigetről New York felé, fedélzetén tizenegy utassal.
Tízen a felső tízezer tagjai, a tizenegyedik egy nem túl jelentős festő. Tizenhat perccel az indulás után a gép az óceánba zuhan. A katasztrófát ketten élik túl: Scott Burroughs, a festő és a gépen utazó médiamogul négyéves kisfia. Burroughsnak sikerül a lehetetlen: partra úszik a gyerekkel. Ott aztán belekerül a nyomozás és a médiahisztéria kettős forgatagába. De vajon véletlenül zuhant-e le a gép? Vagy a befolyásos embereket szándékosan gyilkolta meg valaki?
Noah Hawley thrillere napok alatt felkerült a sikerlistákra. A történet nem csak az olvasók, de a kritikusok közt is egyöntetű sikert aratott, mert a szenvedélyes összecsapások nagy gonddal és alapossággal megrajzolt szereplők között zajlanak le. A könyv letehetetlenül izgalmas.
A szerzőt milliók ismerik szerte a világon, Ő a több földrészen is rendkívüli sikert aratott Fargo filmsorozat sokszorosan díjnyertes írója. Díjai közt ott az Emmy és a Golden Globe díjak. A Zuhanás előtt filmjogait a Sony Pictures vásárolta meg.

"Vágy, árulás, alkotás, család, sors, halál és újjászületés - az első sortól az utolsóig elbűvölt. Még ocsúdom..." - Michael Cunningham
"Reggel kezdtem, estére befejeztem a regényt. Okos, elbűvölően drámai olvasmány. Olvassák!" - James Patterson
"Izgalom, tragédia és egy szégyenteljes médiahisztéria története. Mestermű." - Publisher's Weekly

"Elvarázsolta a szívünket és az eszünket is." - New York Post

"Tökéletes konstrukció, tökéletes történetmesélés." - Book Reporter


A 21. Század Kiadó új PocketBook sorozatában olyan regényeket találtok, melyek komoly sikereket arattak a világ könyvpiacain, és a magyar olvasók kedvenceivé váltak, de már elfogytak a boltokból.
A puhatáblás, kedvesen kézbe simuló, zsebkönyv formátumú könyveket bárhova magaddal viheted - kényelmes, könnyű, de letehetetlen útitársaid lesznek!
Borító ár:
3 290 Ft
Korábbi ár:
3 290 Ft
Online ár:
2 402 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása