Egy dinó-szafari naplója /Kulcs a múlthoz

Egy dinó-szafari naplója /Kulcs a múlthoz

Nicholas Harris
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gulliver Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2012
Terjedelme
46 oldal
Dimenzió
205 mm x 260 mm x 10 mm
Vonalkód
9786155230059
El sem hinnéd, mi történt velünk! Azt más meséltük, hogy nagyapánál nem lehet unatkozni, de ezt a szünidőt sosem fogjuk elfelejteni. Éppen a dolgozószobájában, az "őskövület" könyvek között kutakodtunk, amikor a polcok mögött egy ajtóra bukkantunk. Benne volt a kulcs, elfordítottuk, és... 70 millió évet visszautaztunk az időben. Képzeld, dinoszauruszok földjén találtuk magunkat!
És ez még mind semmi! A távolban egy vulkán füstölgött, a fejünk felett pteroszauruszok köröztek, a földön óriási lábnyomokat vettünk észre. És annyi mindent láttunk, annyi minden történt - megvizsgáltunk csontvázakat, meglestük a tojásból éppen kikelő kisdínót, megkergetett minket a kicsinyeit féltő Titanosaurus, és találkoztunk a dínók királyával, a T-rex-el. Milyen kár, hogy lehettél velünk! De mindent pontosan lejegyeztünk a naplónkba, és még fényképeket is készítettünk. Ha elolvasod, olyan lesz, mintha ott jártál volna! Talán hamarosan újabb izgalmas kalandok várnak ránk - és te is velünk tarthatsz!
Eredeti ára: 1 850 Ft
1 309 Ft Internetes ár (fizetendő)
29 %
1% TündérPont
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +130 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása