Fülszöveg - Olasz hallás utáni szövegértés feladatok

Fülszöveg - Olasz hallás utáni szövegértés feladatok

Nagy Mária
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Akadémiai Kiadó Zrt.
Kiadás éve
2013
Terjedelme
88 oldal
Dimenzió
165 mm x 235 mm x 5 mm
Vonalkód
9789630593304
„Sono tutt'orecchi” („Csupa fül vagyok”) ? mondjuk olaszul, ha nagyon figyelünk arra, akit hallgatunk, és arra, amit hallunk. Erre a képességre lesz szüksége a nyelvtanulónak könyvünk használatakor: „füleljen”, figyeljen, értse meg a szövegek tartalmát és lényegét, szűrjön ki belőlük információkat, rendszerezze azokat, illessze táblázatba, alkosson belőlük válaszokat.
A könyv és a hozzá tartozó hanganyag olyan köznapi tematikájú leíró vagy elbeszélő jellegű szövegeket és párbeszédeket tartalmaz, amelyek a hozzájuk kapcsolódó feladatokkal a halláskészség fejlesztésére és a tanulás során elért teljesítmény mérésére egyaránt alkalmasak. A feladatok azt tesztelik, hogy a nyelvtanuló képes-e az átlagosnál kicsit lassabb tempójú, anyanyelvi beszélők által elmondott szövegekből kiszűrni a legfontosabb információkat, megérti-e a szövegek lényegét, mondanivalóját.
A feladatokkal a legismertebb B1 szintű (alapfokú) egynyelvű nyelvvizsgák (TELC, BME, ECL) és a középszintű érettségi hallott szöveg értése vizsgarészére való felkészüléshez nyújtunk segítséget a nyelvtanulóknak és a vizsgákra felkészítő nyelvtanároknak.
A feladatokhoz a hanganyag mellett megoldókulcs és szövegkönyv is tartozik, ezáltal a kiadvány nem csak tanórai munkára, hanem önálló felkészülésre is kiválóan alkalmas.
Eredeti ára: 2 990 Ft
2 542 Ft Internetes ár (fizetendő)
15 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása