Az eretnek királyné

Az eretnek királyné

Vonalkód
9789636354084

Az eretnek királyné


"Történelmi regény a javából! Moran könnyedén építi be a legapróbb részleteket is az izgalmas, fordulatos, de érzelmekkel teli történetbe; képtelenség letenni a könyvet, míg meg nem tudom a végét!"
- Tasha Alexander, az Aranykor és a Gyöngyként hulló könnyek szerzője


Amikor családja áldozatul esik a thébai királyi palotában kiütött tűzvésznek, az eretneknek kikiáltott királyné, Nefertiti unokahúga, a gyermek Nofertari marad a XVIII. dinasztia utolsó élő sarja. A hercegnő felcseperedve nem másba lesz szerelmes, mint a trónörökös Ramszeszbe, a majdani nagy fáraóba.
Ramszesz nagynénje féltőn és minden praktikát bevetve egyengeti a lány útját, hogy királynéjaként, majd főfeleségeként együtt uralkodhasson II. Ramszesszel, ám az emberek bizalmatlanok Nofertarival szemben, akinek a felmenői, megtagadva Egyiptom ősi isteneit, Atonnak hódoltak. Ráadásul az udvari cselszövések mögött súlyos titkok lappanganak. A királyné azonban, aki szerelmével és férjével tart tűzön-vízen át, idővel bebizonyítja, hogy méltó társuralkodó, és visszaállítja családja nevének becsületét.
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 129 Ft
Online ár:
2 129 Ft
- 29%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása