És ami mögötte van /Vörös Rózsa történetek

És ami mögötte van /Vörös Rózsa történetek

Vonalkód
9786155611568

És ami mögötte van /Vörös Rózsa történetek


Három átlagos harmincas nő. Az egyik már régóta feleség és családanya; a másik bár egyedülálló, de odaadóan neveli a kisfiát; a harmadik gyönyörű, tehetős üzletasszony. Nem is lehetnének büszkébbek és boldogabbak. Látszólag.
Tizenöt évvel ezelőtt egyforma esélyekkel léptek ki a nagybetűsnek nevezett életbe, a sors mégis különböző utakat tartogatott számukra. Kriszta, Eszter és Viki az érettségi találkozóra készülve idézik fel múltjuk legjelentősebb fordulópontjait, azokat az eseményeket, melyekre szívesen emlékeznek vissza, és azokat is, amelyek megbéklyózzák a jelent, sőt talán a jövőt is. Mindazt, amiről a hétköznapokban nem beszélnek, ami a látszat mögött lapul.
A magyar valóságban játszódó történet főszereplői nem rendkívüli hősök, drámáik sem világméretű katasztrófák: olyasmik, amik akár az olvasó számára is ismerős események, érzések lehetnek. A könyv személyes hangvételű emlék arról, milyen volt gyermeknek lenni a nyolcvanas, kamasznak lenni a kilencvenes években, és hogyan váltak az ezredfordulót követően felnőtté a mai "harmincasok" - az a generáció, amelyben egy szabályozottabb korszak neveltetése csap össze a "modern világ" hol pozitívumot, hol negatívumot tartogató újdonságaival.
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 999 Ft
Online ár:
390 Ft
- 87%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása