Vidd hírét az igazaknak

Vidd hírét az igazaknak

Marlo Morgan
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Partvonal Kiadó
Kiadás éve
2012
Terjedelme
200 oldal
Dimenzió
131 mm x 198 mm x 12 mm
Vonalkód
9789639910874

Vidd hírét az igazaknak


Egy könyv, amely milliók világlátását formálta át.
Egy természetközeli kultúra üzenete a mának.

Egy amerikai orvosnő merész, páratlan kalandba keveredik, amikor elfogadja egy ismeretlen ausztrál bennszülött törzs, az Igazak népe hívását, és velük megy négy hónapos vándorútjukra, keresztülszelve a távoli kontinens kietlen pusztaságát. A 2200 kilométeres út során nap mint nap bizonyítja kitartását, ezért nomád társai befogadják, és készséges türelemmel beavatják évezredes kultúrájukba - ő pedig megtanulja, milyen ereje van az őszinteségnek, megismeri az életben maradás rejtélyeit, megtapasztalja a test és a lélek összhangját, a tánc és az ének gyógyító hatalmát. Majd pedig teljesíti, amire kérik, és közvetíti az Igazak üzenetét, amely minden emberhez szól: fogadjuk el, hogy minden élőlény ugyanannak az univerzumnak a része, találjunk vissza a természetbe, és vigyázzunk a Földre. Belső világunkban pedig szabaduljunk meg az értelmetlen elvárásoktól, és találjunk értelmes célt az életünknek.

Marlo Morgan 1991-es regénye rögtön nemzetközi hírű bestseller lett; az azóta eltelt több mint két évtized lankadatlan érdeklődése pedig a modern klasszikusok sorába emelte.

"Azoknak az olvasóimnak, akik csupán szórakozást keresnek soraimban, azt kívánom: olvassák könyvemet élvezettel, aztán felejtsék el, mint afféle könnyű előadást. Ha a mesét keresik benne, nem fognak csalódni: azt kapják, amit vártak. Ám aki fogékony rá, tisztán megérti majd az üzenet szavát. És nemcsak az eszével, de érezni fogja a zsigereiben, a szívében, és minden porcikájában." (A Szerző)
Borító ár:
3 699 Ft
Korábbi ár:
2 589 Ft
Online ár:
2 700 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása