A Mercy Close-i rejtély

A Mercy Close-i rejtély

Vonalkód
9789633832707

A Mercy Close-i rejtély


Helen Walsh világéletében magabiztos nő volt, de most úgy érzi, kezd kicsúszni a lába alól a talaj. A magánnyomozói karrierje leáldozófélben van, ki kell költöznie a lakásából, ráadásul a múltjából sorra bukkannak fel rég elfeledett démonai. Például az elbűvölő, de megbízhatatlan volt barátja, Jay Parker, aki egy személyes ügyben kéri a segítségét. Akit Helennek meg kellene találnia, az nem más, mint Wayne Diffney, a Laddz nevű egykori fiúcsapat „Dilis” tagja. Wayne a Mercy Close-beli otthonából tűnt el, és életbevágóan fontos, hogy előkerüljön, mivel a Laddz újra összeáll, és öt nap múlva kezdődő, háromestés, telt házas koncertsorozatra készül. Jay felbukkanása Helenben olyan érzéseket kavar fel, amelyekről azt hitte, már rég túljutott rajtuk.
Helen a saját játékszabályait követve látszatra csillogó, ám valójában sötét világba kerül, amely beszippantja. Egyre inkább eltávolodik mindenkitől, mígnem már csak egyetlen embert érez közel magához, Wayne-t, akivel soha életében nem találkozott.

Lenyűgöző, megható és nagyon, nagyon vicces könyv az Angyalok, A legfényesebb csillag, az Egy sármos férfi és a Rachel vakációja szerzőjének legújabb műve, nem hasonlít egyetlen más regényre sem, a bátor, érzékeny és talpraesett Helen Walsh pedig napjaink tökéletes hősnője.
Borító ár:
3 999 Ft
Korábbi ár:
3 999 Ft
Online ár:
1 599 Ft
- 60%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása