Az új rákellenes táplálkozás /Hogyan előzzük meg a rákbetegséget

Az új rákellenes táplálkozás /Hogyan előzzük meg a rákbetegséget

Maren Franz
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Sanoma Budapest
Kiadás éve
2012
Terjedelme
200 oldal
Dimenzió
170 mm x 235 mm x 15 mm
Vonalkód
9789633410202
Sokunknak a táplálkozás csupán a létfenntartáshoz szükséges eszköz. Jó esetben két egyszerű szabályhoz tartjuk magunkat: akkor eszünk, amikor éhesek vagyunk, és azt, ami ízlik. Minden egyes falattal sokmilliónyi különböző molekulát juttatunk a testünkbe. Enzimjeink segítségével azután megkíséreljük ezeket olyan molekulákká lebontani és átalakítani, amelyekre az élethez szükségünk van. Ezért a modern ipari társadalmak emberének vissza kell térnie ahhoz a táplálkozáshoz és életmódhoz, amely összhangban van biokémiájával és genetikájával. Hiszen csak a fajunknak megfelelő táplálkozás, illetve az aktivitás és a pihenés megfelelő ritmusa teszi lehetővé, hogy legyőzzünk a betegségeket. Ma már tudjuk, hogy táplálkozási szokásaink tudatos megváltoztatásával és étrendünk szénhidráttartalmának csökkentésével aktívan léphetünk fel a rák és korunk többi rettegett civilizációs betegségeivel szemben, mint például a diabétesz, az Alzheimer-kór, a szív- és érrendszeri betegségek. A könyv részletesen elmagyarázza a rák kialakulását majd több mint száz egészséges reggeli-, ebéd és vacsoraötlet, édes és ízletes desszertek, rágcsálnivalók receptjét írja le. Elmondja, hogy miért olyan fontos a testmozgás, és milyen sporttal léphetünk fel a leghatékonyabban a rák ellen. Segítséget nyújt abban, hogy milyen módszerekkel erősíthetjük a leghatékonyabban a testünket és mit tehetünk a lelki egyensúlyért? A könnyen áttekinthető élelmiszer és alapanyag lista megmutatja, hogy melyek a legkedvezőbbek egészségünk szempontjából.
Eredeti ára: 3 900 Ft
2 925 Ft Internetes ár (fizetendő)
25 %
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +292 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása