Második tavasz /Dr. Mao százféle titkos fiatalító praktikája nőknek, életkortól függetlenül

Második tavasz /Dr. Mao százféle titkos fiatalító praktikája nőknek, életkortól függetlenül

Vonalkód
9789639219823

Második tavasz /Dr. Mao százféle titkos fiatalító praktikája nőknek, életkortól függetlenül


A KÍNAIAK A NŐ ÉRETT KORBA való átmenetét nevezik Második tavasznak. Hála a hagyományos kínai orvoslás egyszerű, természetes módszereinek, a nő életének második felét fizikai és mentális hanyatlás helyett nőies potenciáljának virágzása töltheti ki. Dr. Mao forradalmi Second Spring™ (Második tavasz) programja időtálló, teljesen természetes kezelési módszerekkel ismerteti meg Önt, hogy gyarapíthassa energiáját, javíthasson szexuális életén és egészségén - és elindíthassa új, életerős korszakát, amely 35 éves korától a perimenopauzán, a menopauzán és még azon is túl tarthat majd.


Dr. Mao - a Yahoo kedvelt természetes egészség szakértője, és a nagy sikerű „A hosszú élet taoista titkai” című könyv szerzője, bevált, természetes megoldásokat kínál, például műtét nélküli „arcfelvarrást”, emlékezetjavító kínai gyógynövényeket, hagyományos kínai libidót és szexualitást fokozó orvosságokat, és a testtípusának megfelelő (merthogy nem mindenkinek ugyanaz!) táplálkozási tanácsokat, amelyekkel csúcsformában tarthatja magát. Biztonságos, természetes gyakorlatai, amelyeket több mint 200 tanácsba foglal, kiválthatják a drága gyógyszereket és mesterséges hormonkészítményeket.


A hagyományos bölcsességnek ezt a gyűjteményét olvasni és élvezet. A testsúlyról, energiáról, agyteljesítményről, szépségről és szexuális egészségről és hasonlókról szóló fejezetekkel a Második tavasz lehetőséget nyit arra, hogy azonnal elkezdjen foglalkozni az Önt leginkább foglalkoztató kérdésekkel. A könyv végén praktikus, könnyen áttekinthető felsorolást talál a nők leggyakoribb betegségeiről.


A Dr. Mao édesanyja (rajta figyelte meg ugyanis ezt a rendkívüli átmenetet életének második felébe) által inspirált Második tavasz integrált életmód programot kínál Önnek, amellyel olyan sokáig, életerősen és boldogan élhet, amiről talán nem is hitte, hogy lehetséges.



DR. MAOSHING NI, ismertebb nevén Dr. Mao, a hagyományos kínai orvoslással foglalkozó iskola harmincnyolcadik nemzedékének a tagja, maga is az öregedéssel kapcsolatos kutatás szaktekintélye. A kaliforniai Santa Monicában, a Tao of Wellness intézetben, Dr. Mao és társai több mint 25 ezer hölgyet kezeltek már. A Los Angeles-i Yo San Egyetem társalapítója, korábbi elnöke és jelenlegi rektora, ahol tanulókat és gyakorlókat is tanít. A Szex és New York című sorozatban mint „Dr. Wow” szerepelt - világszerte előadásokat tart, bemutatták a rádióban és a televízióban is, cikkei jelentek meg a The New York Times, a Los Angeles Times és más kiadványok hasábjain.
Borító ár:
3 500 Ft
Korábbi ár:
3 500 Ft
Online ár:
2 555 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása