A belső harmónia útja - DO-IN (3. kiadás)

A belső harmónia útja - DO-IN (3. kiadás)

Madocsai Eszter
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Scolar Kiadó
Kiadás éve
2020
Terjedelme
136 oldal
Dimenzió
143 mm x 198 mm x 13 mm
Vonalkód
9789635091324

A belső harmónia útja - DO-IN (3. kiadás)




Mi is az a Do-in?

Egy japán módszer – a testi egészség megőrzésére, a lelki kiegyenlítettség elérésére, a szellemi fejlődés támogatására szolgál. Magasabb szinten a külső és belső világ harmóniáját, az univerzummal való egységünket segít megvalósítani.

Öngyógyító mozgásgyakorlatok rendszere – légző gyakorlatokból, kitartott mozdulatok, feszítések sorozatából áll, ugyanakkor önmasszázs elemei is vannak. Utóbbiak közül a legfontosabbak az ütögetések, simítások és a pontnyomások.

Aktív meditáció – mozgásgyakorlatokon keresztül harmonizáljuk, felszabadítjuk és átélhetővé tesszük a testünkben áramló életenergiát.

Madocsai Eszter a Nemzetközi Shiatsu Iskola alapítója és vezető tanára, a Shiatsu Ausztriai Csúcsszervezete által elismert gyógyító. Nemzetközi diplomáját 1997-ben Grazban a Nemzetközi Shiatsu Iskolában (I.S.S.ö.) szerezte. Elvégezte a grazi shiatsu iskola 2001–2002. évi tanárképző tanfolyamát. Tanárai Thomas Prett és Christian Schnabl voltak. Magyarországon az ETI-ben (Egészségügyi Szakképző- és Továbbképző Intézet) szerzett 1999-ben alternatív mozgás- és masszázs-terapeuta diplomát. Országos szakértő és az ETI vizsgáztatója AMM szakon. Tizennégy éves gyakorlattal rendelkezik a shiatsu-kezeléseket illetően, tíz éve tart tanfolyamokat Budapesten.
Borító ár:
3 999 Ft
Korábbi ár:
2 799 Ft
Online ár:
2 919 Ft
- 27%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása