Stanley kincse

Stanley kincse

Louis Sachar
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Maxim Kiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
256 oldal
Dimenzió
138 mm x 210 mm x 20 mm
Vonalkód
9789632617121

Stanley kincse


Stanley Yelnatson egy átok ül. Ez az átok legelőször a mocskos disznólopó ük-ük-ükapjára csapott le, azóta pedig a Yelnats család egyetlen generációja sem úszta meg szárazon. Így hát Stanley sem kivétel. Egy nap mit sem sejtve elsétál, mikor egy hatalmas és büdös tornacipő pottyan a fejére. A fiú fogja és hazaviszi, csakhogy nem tudja, hogy a cipő egy híres baseballjátékoshoz tartozik, és a rendőrség már keresi a tolvajt.
A bíróság választás elé állítja Stanley-t: javítóintézet vagy egy 18 hónapos tábor a Zöld-tónál. Stanley a tábort választja, de nem is sejti, hogy mi vár itt rá A tó már rég kiszáradt, és a puszta földet most hatalmas gödrök tarkítják, amit a táborlakók ástak. Nem tart sokáig, mire Stanley rájön, hogy többről van szó, mint büntetésről. Ugyanis a felügyelő keres valamit... Vajon mi lehet eltemetve egy kiszáradt folyó medre alatt? Rejtély és kaland vár Stanleyre, aki megpróbál fényt deríteni az igazságra.

"A könyv abszurd és humoros, emellett ellenállhatatlan és csodálatos. Ahogyan Stanley mit sem sejtve sorsa beteljesítése felé halad, hisz a végzetnek nagy tervei vannak vele, mi nem tehetünk mást, mint hogy szurkolunk neki."
Amazon

"A társadalmi témák, egy csodás mese és varázslatos valószerűség káprázatos keveréke."
Publishers Weekly

"Stanley akaratereje, becsületessége, hite és csendes ártatlansága egyből belopja majd magát az olvasók szívébe."
School Library Journal

"Egy zseniális történet tele humorral, kalanddal és megpróbáltatással. Tanúi lehetünk egy valódi kincsvadászatnak."
Goodreads
Borító ár:
2 499 Ft
Korábbi ár:
1 749 Ft
Online ár:
1 824 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása