Ágyak és vágyak

Ágyak és vágyak

Vonalkód
9789630654555

Ágyak és vágyak


„Tiszta Szex és New York!“

Novoszky Nikoletta egy amerikai reklámügynökség ígéretes, és szép karrier előtt álló alkalmazottja, esténként pedig Nola művésznéven a Havanna bár tündöklő énekesnője. Nős pasija teljesen kisajátítja, majd mikor végre betoppan életébe a jóképű, és gazdag herceg, egy családi tragédia miatt hazautazik Budapestre. Új életet kezd, s vérbeli független, karrierista nőként próbál eligazodni a pasikon, miközben szembesül azzal, milyen az igaznak hitt, de közben hamis barátnő, milyenek a nős férfiak, akik folyamatosan az önálló csajokra vadásznak, és mennyire rögös egy független, húszas évei végét taposó fiatal lány élete. Éppen kinevezik egy ügynökség élére, amikor egy korábbi baklövése miatt mindent elveszít. Karrierje és a bankszámlája romokban hever. Betoppan életébe a Nagy Ő, de kiderül, hogy ezek után sem minden fenékig tejfel. Idegen országba kerül, nem beszéli a nyelvet, kezd eluralkodni rajta a depresszió. Sikeres szingliböl háztartásbeli és családanya lesz. Humorosan, öniróniával tömítve meséli el az író, hogyan talál újra magára a főhős.

A szerző a reklámszakmában dolgozott éveken keresztül, majd Timiként vált közismertté, Noszály Sándor mellett az egyik romantikus tévéshow-ban. Eközben egyedülálló nőként élte a szinglik nem mindig felhőtlen életét. Miután úgy érezte, betelt a pohár, az írás felé fordult. Elérkezettnek látta az időt, hogy megírja tapasztalatait.

A könyv stílusa laza, humoros, könnyen emészthető. Azoknak a hölgyeknek szól, akik egy könnyed olvasmányra vágynak a nap végén. Novoszky Nikoletta karakterében bárki magára ismerhet. A fordulatos, hol romantikus, hol erotikus, hol izgalmas történet pedig annyira magával ragadja az olvasót, hogy az képtelen letenni a könyvet, míg a végére nem ér.

"Megérkezett Terézanyu utódja!"
Borító ár:
2 269 Ft
Korábbi ár:
2 269 Ft
Online ár:
1 656 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása