A csali

A csali

Vonalkód
9789634574798

A csali


Visszakaphatod-e az elrabolt életed?

Tizenkét évvel ezelőtt Sarah Bakert elrabolta és számtalanszor megerőszakolta a Watt Lake-i gyilkos. Hónapokat töltött a férfi fogságában, de végül sikerült megszöknie. A sorozatgyilkost elfogták, Sarah azonban mindenét elvesztette: a férjét, a lányát, az egész életét.
A poszttraumás stresszel küszködő Sarah Olivia West néven lel menedéket a Broken Bar Ranchen, ahol a sebei végre gyógyulni kezdenek. Az egykori nyomozásban résztvevő rendőrök egyikének azonban meggyőződése, hogy nem a valódi Watt Lake-i gyilkost tartóztatták le. Csapdát állít a tettesnek, és idővel újabb holttestet fedeznek fel. Oliviának szembe kell néznie a lehetetlennel - elképzelhető, hogy a mészáros visszatér, hogy befejezze, amit elkezdett?

Amikor a közelítő tél elszakítja a külvilágtól a birtokot, csak egyetlen ember segíthet Oliviának: Cole McDonough, író, kalandor, egyben a birtok örököse, aki rég szunnyadó érzéseket ébreszt fel a nőben. Ezúttal azonban Olivia elszánt igyekezete, hogy eltemesse a múltat, nem csak a szerelem lehetőségét veheti el tőle, de akár az életébe is kerülhet.

Kövesd a sorsát!
Borító ár:
3 899 Ft
Korábbi ár:
2 729 Ft
Online ár:
2 846 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása