Felelsz vagy mersz

Felelsz vagy mersz

Vonalkód
9786155131264
Az önjelölt Senki, CG Silverman új suliba kerül, ahol egy csapásra felszállóban találja magát a népszerűségi ranglétrán, hogy végre belőle is válhasson Valaki. Nemtörődöm attitűdje mágnesként vonzza be őt a menő klikkbe, s még mielőtt feltűnne neki, a kalapból előhúzott játéka, a Felelsz vagy mersz ikonikus státuszba emeli őt. Míg lázadó imázsa reflektorfényhez segíti CG-t, egy számára eddig ismeretlen káosz labirintusába is bekergeti. A lány minden újabb hazugságával és merész tettével további ajtók tárulnak fel, amelyek jobb lett volna, ha zárva maradnak. CG katasztrófaszerű csapások sorozatát szabadítja magára. Vajon képes tovább játszani a szerepét? Vagy az egész világ rájön, hogy csaló?
A szerzőről:
A pennsyvaniai Lindsay Faith Rech Philadelphiában született, és kilencéves kora óta a michigani Holland csendes kertvárosában él. Lindsay színházi és írói tanulmányokat folytatott a New Jersey-i Lawrenceville-ben, a Rider University-n. Kitűnő eredménnyel diplomázott épp öt hónappal az esküvője előtt.

Az esküvőszervezés és lakásvadászat között titokban egy készülő regénynek szentelte idejét, miközben asszisztensként kezdett dolgozni egy helyi újság szerkesztőségében. Emellett saját rovatot is kapott egy New Jersey-i hetilapnál. ,,Titkos regénye" Losing It címmel 2003-ban jelent meg. Második könyve, a Joyride 2004-ben került a könyvesboltokba.

2010 szeptemberében Lindsay rég várt harmadik regénye, a Felelsz vagy mersz (It Started with a Dare) is megjelent a Houghton Mifflin Harcourt tinédzsereknek szóló könyvekkel foglalkozó kiadójánál, a Graphiánál. Ez a könyv volt az első lépés az ifjúsági regények irányába. A könyvnek 2011-ben az International Association is odaítélte a Young Adult's Choice díjat.

Lindsay bekerült a Who's Who In Americába (Ki Kicsoda Amerikában?), a Who's Who Of American Womenbe (Ki Kicsoda? - Amerikai nők), a Writer's Digestbe, és számon tartják az amerikai kortárs szerzők között.

Az írás mellett Lindsay egy nonprofit oktatási szervezetnél is dolgozik korrektorként. Ő és a férje, Scott ötéves kislányukkal, Jaylával és a hat hónapos kisfiukkal, Lucasszal élnek. Míg Lindsay-t gyakran méltatják írói munkásságáért, ő maga az anyaságra legbüszkébb, hiszen gyermekeit tartja messze a legelbűvölőbb teremtményeinek.
Eredeti ára: 3 600 Ft
2 628 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása