A beavatás /Egy spirituális utazás regénye

A beavatás /Egy spirituális utazás regénye

Vonalkód
9786155905889

A beavatás /Egy spirituális utazás regénye


Mari az ünnepelt színésznő sikereinek csúcsán egyik pillanatról a másikra eltűnik a világ szeme elől. Még vőlegénye, az indiai származású színházrendező sem tudja, hol lehet. Tíz évvel később egy véletlen folytán, vagy talán a sors szeszélye révén a levegőben találkoznak. Együtt utaznak egy Indiába tartó repülőgépen. Sorsuk újra összefonódik, de már minden megváltozott...

A személyes tapasztalatok alapján íródott történet elkalauzolja az olvasót egy indiai ashram mindennapjaiba, bepillantást enged egy autentikus jógamester, egy guru életébe, tanításaiba, csodatételeibe és részesei lehetünk az ősi mester-tanítvány életekre összefonódó kapcsolatának.

A lebilincselően izgalmas regény egy földrészeken átívelő, hatalmas szerelmet tár az olvasó elé. Az írónő, Szepes Mária nyomdokait követve ugyanolyan otthonosan mozog a keleti misztikában, mint a színházi élet varázslatos világában.

Mari történetét olvasva egybefonódik szellemi világ az anyagival, metafizikai a fizikaival, a komoly szellemi tanításokat is hordozó regény felejthetetlen spirituális utazásra invitál.
Borító ár:
3 590 Ft
Korábbi ár:
2 513 Ft
Online ár:
2 621 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása