Sindzse szeme könyv és társasjáték

Sindzse szeme könyv és társasjáték

Vonalkód
9789638873514

Sindzse szeme könyv és társasjáték


Tradíció. Tudás. Taktika.

A Himalája hófödte csúcsai közt, jeges szélben és hófúvásban, tudományos expedíció igyekszik Khangpa kolostora felé. A kutatók megbízója a titokzatos és bőkezű Mr. Thompson. Ám mintha átok ülne a vállalkozásukon: úgy tűnik, maguk a hegyek, az ártó tibeti szellemek próbálják megállítani őket. Egyik útitársukat áldozótőrrel, purbuval a szívében találják meg első este - és ez csupán kezdete a szörnyűségeknek. Miféle rém tizedeli őket? Mi vár rájuk a kolostorban, és kicsoda valójában a titokzatos Mr. Thompson?

Mindezekre a kérdésekre választ talál a Sindzse szeme társasjátékban! Legyen Ön is az expedíció részese, élje át ezt a rejtélyes kalandokban bővelkedő történetet! A Sindzse szeme társasjáték felhőtlen szórakozást ígér az egész családnak, baráti társaságoknak, és mindazoknak, akik már korábban megkedvelték, megszerették Magyarország legnépszerűbb írójának lebilincselő regényeit! Ismerje meg Ön is Leslie L. Lawrence titokzatos világát! Kalandra fel! A játék kezdetét vette, a tét egyre csak nő... Vajon ki éri el leghamarabb Khangpa kolostorát, teljesítve küldetését? Legyen Ön az első! Legyen Ön ennek a nem mindennapi expedíciónak a győztese!

Vásárlói vélemények a Sindzse szeme társasjátékról:

„Imádjuk a játékot! Egyszerűen nem tudjuk megunni, mindig találunk benne egy újabb fordulatot! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Síposné Molnár Gizella, Pécs

„Karácsonyi ajándéknak kaptam a társasjátékot, így még nem bonthattam ki, csak rápillanthattam... meseszép! És milyen nagy! Már alig várom, hogy a fenyő alá kerüljön, és játszhassunk vele családi körben, akár már szenteste! Köszönjük, Laci bácsi!

Kürtös Gábor, Piliscsaba

„A regényt, a Sindzse szemét már olvastam korábban, többször is, így nagyon érdekelt az ebből készült társasjáték. Remek ötlet, hogy egy könyvből egy ilyen készülhet. Szinte már a megjelenéskor beszereztem, és az óta családi körben, baráti körben rengeteget játszunk vele. Megunhatatlan. És nagyon szép. Ilyen szép játéktáblát még nem láttam, a kolostorral, a hó párducokkal... és a dobókocka is különleges, meg a bábuk is. A Sindzse társas a kedvencem, favorit.”

Lepés Márk, Szeged

„Kicsit ódzkodtam a dologtól, hogyan készülhet egy regényből társasjáték, de amikor megvettük és hazavittük már egyszerűbb lett a kép. Mert lehet, készülhet belőle. És nem is akármilyen! Az meg külön jó, hogy olyan is tud játszani a játékkal, aki nem is olvasta a könyvet... én többször olvastam a regényt, de volt olyan játék, nem egy, ahol kikaptam attól is, aki még egy Leslie L. Lawrence regényt sem olvasott! Gratulálok az alkotóknak és Laci bácsinak is persze, nagyon furfangos kis játék ez!

Hemző Lilla, Budapest

„Az én kedvencem is ez a játék, nagyon tetszenek a képek, meg a dobókockák is... és rengeteg jó kérdés van benne! Meg rengeteg találékony szerencsekártya! De jókat rötyögünk játék közben! Igazi élmény ezzel a társassal eltölteni az időt! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Vadas Liliána, Csorna

„Kicsit borsosnak találtam az árát, de hogy meg tudtam rendelni 20 %-al olcsóbban a Könyvtündértől, plusz 8000 Ft felett ingyen kihozzák a rendelést, így azt mondtam rá egye-fene, nézzük meg... Hát, nem csalódtam benne! Nagyon jó! Az első nap öten ültünk neki játszani, majd négy órán át tartott a játék, de végig izgalmas volt! És ami a legjobb benne, én nyertem az első kört! Köszönöm, hogy megalkották ezt a társasjátékot, és köszönöm Lőrincz L. Lászlónak, hogy megalkotta ezt a fantasztikus regényt!"

Brennerné Mihalics Ilona, Szekszárd

"Kedves Könyvtündér! Kis karácsonyi megsúgták, hogy szenteste a fa alatt megtalálom majd a Sindzse szeme társasjátékot... Elmondhatatlanul örülök neki!!! Már alig várom, hogy játszhassunk vele egy nagyot a családommal!!!"

Meggyes Mária, Püspökladány

"Már majdnem megjelenéskor megvettük a társasjátékot, nagyon szeretjük, sokat játszunk vele. Külön jó, hogy a Sindzse szeme könyv, ami benne van a társasban csak így jelent meg, mivel nagy gyűjtője vagyok az LLL könyveknek! Ilyen kiadású könyve meg nem sok rajongónak lesz, lehet, ha minden igaz...! Mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot, nagyon jó!!!"

Király Péter, Budapest

"Húúúú, de jóóóó, hogy megjelent ez a társasjáték!! A fiam nagy rajongó, így megtaláltam neki az ideális ajándékot karácsonyra!!! Még csak 13 éves, de már több tucat Lawrence könyvet elolvasott... a dedikálásokra is rendszeresen járunk. Már meg is rendeltem a játékot a Könyvtündértől, remélem, hamarosan megérkezik...!"

Tornyi Pálné, Éva, Győr

"Nagyon szeretjük a társasjátékot, a múlt héten rendeltük meg, két napon belül meg is kaptuk. Szuper. Szép. Jó vele játszani. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Németh Piroska, Szekszárd

"Az én pénztárcámhoz mérten elég drága dolog ez a társasjáték... de most olvastam, hogy 23 % kedvezmény van rá érvényben, meg, ha még rendelek picit, akkor 8000 Ft felett ingyen kihozzák. Így osztottam-szoroztam, meg jön a karácsony is, szóval, megrendeltem a játékot! Már nagyon várom, hogy megérkezzen! A férjem imádja a Leslie L. Lawrence könyveket!

Jánosi Márta, Zalaegerszeg

"Ma rendeltük meg a társasjátékot, hozzá még a Laci bácsi mesekönyveket is! Így mindenki megkapja, amire vágyott, a gyerekek a meséket, mi felnőttek pedig a társasjátékot... így az igazi!"

Horváth Ákos, Tata
Borító ár:
9 990 Ft
Korábbi ár:
9 990 Ft
Online ár:
5 990 Ft
- 40%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása