Ördögszekerek

Ördögszekerek

Leila Meacham
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2013
Terjedelme
480 oldal
Dimenzió
140 mm x 210 mm x 37 mm
Vonalkód
9789636354602

Ördögszekerek


Felejthetetlen karakterek, meglepő fordulatok - szívbe markoló történet szerelemről és árulásról, ok nélküli bűnhődésről és önként vállalt vezeklésről a nagysikerű Rózsák írójának tollából.

A BŰNÖS, A SZENT ÉS EGY ANGYAL

Miután szülei halálos autóbalesetet szenvednek, az elárvult Cathy Bensont apai nagyanyja veszi magához. Kaliforniában a kivételezettek életét élő, tizenegy éves kislány úgy érzi, kulturális és intellektuális senki földjére került az álmos-poros texasi kisvárosban: Kersey lakosaiban mintha csak akkor lenne némi élet, amikor az iskola focicsapata kivonul a pályára.
Meglepő módon a két sztárjátékos, John Caldwell és Trey Don Hall veszi a szárnyai alá a lányt, és úgy tűnik, hármójuk barátságát az sem törheti meg, hogy az egyik fiú és Cathy évek múltán egy pár lesznek. Az érettségit követően azonban történik valami, ami miatt mindhármuknak le kell mondaniuk az álmaikról.
Noha mindkét fiút ígéretes tehetségnek tartják, csak egyikük fut be fényes sportkarriert a profi ligában, a másik mindenki számára meglepő módon a jezsuita rend kötelékébe lép, az addig orvosi pályára készülő Cathy pedig pincérnői állást vállal a helyi büfében.
Hiába is próbálnának hátat fordítani a múltjuknak és a bűneiknek, útjuk sorsszerűen keresztezi egymást, de huszonkét évnek kell eltelnie, hogy sor kerüljön a nagy találkozásra, amikor végre magyarázatot kaphatnak a fiatal éveiket beárnyékoló történésekre. Egy éjjel végre befut a várva várt hívás...
Borító ár:
3 599 Ft
Korábbi ár:
2 627 Ft
Online ár:
2 555 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása