Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény

Lázár Györgyné
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Akadémiai Kiadó Zrt.
Kiadás éve
2014
Terjedelme
180 oldal
Dimenzió
210 mm x 300 mm x 10 mm
Vonalkód
9789630595179

Német szókincsgyakorló tematikus feladatgyűjtemény


Kiknek ajánljuk a könyvet?
· Érettségire és nyelvvizsgára készülő nyelvtanulóknak és felkészítő tanáraiknak.
· Elsősorban a B2 szintű vagy azt megközelítő nyelvtudással rendelkezőknek ajánljuk, de B1 illetve C1 szintű nyelvtudásúak is haszonnal forgathatják.
Miért ajánljuk a könyvet?
· A szavakat a nyelvkönyvek által a B2 szinten feldolgozott témák köré csoportosítja, de nem ragad meg a szokványos témakibontásnál, hanem kitér a modern világ, napjaink aktualitásaira (pl. a hagyományos mellett modern családi struktúrák, banki szolgáltatások, számítógép, média) is.
· A feladatok nagyon változatosak, a kiegészítendő és hozzárendeléses vagy feleletválasztós gyakorlatok mellett mindig vannak játékos, rejtvényszerű feladatok is.
· A gyakorlatok minden szófajra kiterjednek, nem csak az egyes témákhoz tartozó főneveket, hanem jelzős szerkezeteket és igéket, igei szerkezeteket és állandó szókapcsolatokat is gyakoroltatnak.
· Hiánypótló a szólásokat és közmondásokat feldolgozó, valamint az azonos alakú és azonos hangzású szavakat gyakoroltató fejezet.
· Újdonságként egy-egy fejezet foglalkozik az osztrák német és a svájci irodalmi német szókincsével. A feladatok megoldását a könyv végén található Szólista segíti.
· Bármely kurzuskönyv kiegészítő tananyagaként, valamint nyelvvizsgára készülő nyelvtanulók számára tematikus fő tananyagként használható.
Borító ár:
3 700 Ft
Korábbi ár:
3 145 Ft
Online ár:
3 145 Ft
- 15%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +310 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása