Az allergológiai betegségek kézikönyve

Az allergológiai betegségek kézikönyve

Krasznai Magda, Kraxner Helga
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Springmed Kft.
Kiadás éve
2019
Terjedelme
389 oldal
Dimenzió
127 mm x 190 mm x 21 mm
Vonalkód
9786155166747

Az allergológiai betegségek kézikönyve


Az allergiás betegségek gyakorisága világszerte, így hazánkban is rendkívül magas, szinte minden ötödik ember allergiás. A daganatos, cardiovascularis betegségcsoport után a harmadik leggyakoribb megbetegedés. A WHO előrejelzése szerint 2050-re ez az arány tovább növekedhet.

A Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikáján 2006 óta évente kerül megrendezésre az Allergológia és Klinikai Immunológia Tanfolyam, melynek témája az allergiás betegségek megelőzése, korai diagnózisa és korszerű, modern kezelése.

A tanfolyamot szervező és jelen könyvet szerkesztő szerzőpáros, Dr. Krasznai Magda és Dr. Kraxne Helga fül-orr-gégész és allergológus szakorvosok célkitűzése az volt, hogy a tanfolyamon részt vevő és az oda el nem jutó orvosoknak egyaránt készüljön egy tömör, összefoglaló jellegű könyv allergológia témában. A könyv kiváló szakorvos szerzői egy-egy könyvfejezetben összefoglalták saját szakterületük allergiás kórképeit (fül-orr-gége, pulmonológia, bőrgyógyászat, gyermekgyógyászat, fogászat, sürgősségi ellátás).

Ajánljuk a könyvet az allergológiában a korszerű, friss adatokat kereső szakorvosjelölteknek, családorvosoknak, szakorvosoknak, valamint a medikusoknak.
Borító ár:
7 500 Ft
Korábbi ár:
5 250 Ft
Online ár:
5 475 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása