Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából /Egy természetgyógyász fejlegyzései

Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából /Egy természetgyógyász fejlegyzései

Kovács József
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Zagora 2000 Kft
Kiadás éve
2011
Terjedelme
210 oldal
Dimenzió
140 mm x 200 mm x 12 mm
Vonalkód
9789630682350

Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából /Egy természetgyógyász fejlegyzései


A szerző új könyve a víz gyógyhatásait a XIX. századi osztrák származású Kneipp plébános vízkúráin és Dr. Neumivákin orosz orvos-természetgyógyász, akadémikus módszerein keresztül mutatja be. Úgyszintén beavatja az olvasót a hazai szakma által eddig titokban tartott kék jód, - az orosz nép egyik legnépszerűbb, otthon előállítható, hatását sokoldalúan kifejtő gyógyszerének - legendás történetébe.
A praktizáló gyógyító és szakíró, könyvében feltárja az almaecet, - a természetes gyógymódok kedvelőinek nagyra becsült szere - gyógyító erejének titkát, több receptet ajánl az almaecet otthoni előállításához, valamint megismerteti az olvasót e készítmény gyakorlati alkalmazásának lehetőségeivel.
Gondos részletezéssel mutatja be a természetes antibiotikumok: a káposzta, az uborka, a burgonya, a hagyma, a retek, a paprika, a cékla és más zöldségek felhasználásának lehetőségeit a gyógyítás és szépségápolás területén, ételrecept-ötletekkel szolgál az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőknek.
A könyv hasznos ismereteket tartalmaz az országhatárokat nem ismerő ősi népi gyógymódok tárházából természetgyógyászok és más nem konvencionális gyógyítók számára is.
Értékes kézikönyv, méltó arra, hogy helyet kapjon az Ön könyvespolcán.
Borító ár:
3 400 Ft
Korábbi ár:
2 380 Ft
Online ár:
2 482 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása