Majd egyszer /A Baxter család története - Napkelte-sorozat 3.

Majd egyszer /A Baxter család története - Napkelte-sorozat 3.

Karen Kingsbury
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Immanuel Alapítvány
Kiadás éve
2018
Terjedelme
368 oldal
Dimenzió
140 mm x 205 mm x 21 mm
Vonalkód
9786158104524
Elkeserítő helyzet
Dayne és Katy Matthews belevágnak a két külön film forgatásába. A bulvárlapok bajokról példálóznak kettejük között. Aztán megjelenik egy címlapfotó, amely tönkreteheti mindazt, amit együtt próbáltak felépíteni. Dayne tudja az igazságot a fényképpel kapcsolatban, de ha felfedi, azzal megsemmisítő csapást mér azokra, akiket annyira szeret.
Szívet tépő veszteség
A Flanigan családot lesújtja a Keresztény Gyermek Színjátszó Kör elvesztése, és csodáért kezdenek imádkozni. Bailey és Connor azt látják, hogy a színjátszó kör nélkül maradt barátaik rossz irányba indulnak el, és ártalmas döntéseket hoznak.
Feltámadó remény
John Baxter megteszi a következő lépést Elaine-hez fűződő kapcsolatában, ám ezzel együtt el kell gondolkodnia a Baxterház eladásán. Nagyobb szükség van a családi összefogásra, mint valaha. Csak egymás iránti lankadatlan szeretetük segíthet Baxteréknek leküzdeni a ma próbáit, hogy eljussanak arra az életre, amelyről tudják, hogy megvalósulhat... majd egyszer.
Eredeti ára: 3 450 Ft
2 450 Ft Internetes ár (fizetendő)
29 %
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +245 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása