Balaton I. - Keleti rész /Szabadidőtérkép

Balaton I. - Keleti rész /Szabadidőtérkép

Térkép
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Cartographia Kft
Kiadás éve
2017
Terjedelme
1 oldal
Dimenzió
111 mm x 220 mm x 3 mm
Vonalkód
9789633520161

Balaton I. - Keleti rész /Szabadidőtérkép


A Balaton környéke az egyik legnépszerűbb kerékpáros úti cél Magyarországon. A legismertebb kerékpáros túraútvonal a Balaton körüli Bringakörút, de a parttól kicsit eltávolodva is számos nagyon izgalmas és látványos kerékpáros útvonalat találhatunk. A Balaton I. Keleti rész című aktív térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől keletre eső terület dolgozza fel, és ad tippeket a kerékpáros kalandozásokra.
A részletes, tájékozódást segítő térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív-turisztikai tartalom, mint például a kerékpárutak, ajánlott kerékpártúra útvonalak, horgászhelyek, tanösvények, élményparkok, kikötők, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is. A kiadvány tizenkettő, különböző nehézségű kerékpártúra útvonalat javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, letölthető GPS track-kel (.gpx) szerepelnek.
Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben, vagy épp vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel - ami később nyom nélkül eltávolítható - így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthető GPS track formájában is elérhetőek a funiQ, aktív szabadidős portál QR kódokkal kapcsolódó oldalairól.

Ízelítő a tartalomból:
- Balatoni Bringakörút részletes leírással
- Tihanyi-félsziget gyalogtúra leírással
- kiépített kerékpárutak
- javasolt kerékpártúrák (gps track)
- kerékpárkölcsönzők, kerékpárszervizek
- strandok
- kalandparkok, bobpályák, víziparkok
- lovaglási lehetőség
- horgászhelyek
Eredeti ára: 2 990 Ft
2 183 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása