Érettségi - Német - Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára - + Ingyenes Applikáció

Érettségi - Német - Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára - + Ingyenes Applikáció

Dömők Szilvia, Gottlieb Éva
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Klett Kiadó
Kiadás éve
2019
Terjedelme
236 oldal
Dimenzió
165 mm x 235 mm x 13 mm
Vonalkód
9786155328855

Érettségi - Német - Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára - + Ingyenes Applikáció


Kiknek szól?
- középiskolai diákoknak önálló felkészüléshez
- tanároknak tanórai vagy felkészítő munkához

Mit is tartalmaz pontosan?
- 10 teljes tesztsort
- hasznos tanácsokat a felkészüléshez
- Megoldókulcsot

Mi is ez a kiadvány?
A német nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó képes-e kommunikációs céljait megvalósítani. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll, és a négy nyelvi alapkészséget (olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) valamint a nyelvtani és lexikai kompetenciát méri. Az új emelt szintű angol érettségi vizsga az Európa Referenciakeret B2-es szintjének felel meg.
Az emelt szintű érettségire felkészítő-kiadványunk azzal a céllal íródott, hogy segítségével a diákok magabiztosan vághassanak neki a megmérettetésnek. Kötetünk bevezet az emelt szintű vizsga minden rejtelmébe, a 2017-ben történt változásoknak megfelelően. Egyedülálló újdonsága, hogy egy ingyenes alkalmazást adunk mellé, mely segítségével a diákok további kiegészítő anyagokhoz juthatnak.

Hogyan lehet használni?
Az első részben hasznos információkat gyűjtöttünk össze: az érettségi vizsga szabályait, a felkészüléssel kapcsolatos tippeket és trükköket.
A második részben 10 teljes tesztsor található, amelyekben az érettségi típusfeladatainak mindegyike többször is előfordul.
A harmadik rész a mintafeladatok megoldókulcsait tartalmazza, amelyek alapján a diákok ellenőrizhetik feladatmegoldásaikat és megtervezhetik, hogyan érdemes dolgozniuk, hogy értelmezzék az egyes részfeladatokat. Megtudhatják, mely válaszelemre hány pontot kaphatnak. Így jobb időbeosztással, azonos tudással is magasabb pontszámot érhetnek el. Könyvünk tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva a német emelt szintű érettségi előtt álló diákok biztosak lehetnek benne, hogy nem éri őket meglepetés az érettségi napján.
Borító ár:
3 290 Ft
Korábbi ár:
2 632 Ft
Online ár:
2 632 Ft
- 20%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása