Szörnyen titkos részleg 1.

Szörnyen titkos részleg 1.

Robert Paul Weston
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft
Kiadás éve
2014
Terjedelme
290 oldal
Dimenzió
145 mm x 215 mm x 26 mm
Vonalkód
9786155450266

Szörnyen titkos részleg 1.


Üdv ebben a csábosan csápos, szörnyesen szárnyaló világban!

Elliot és barátja, Leslie meg van győződve arról, hogy álmos városukban soha nem történik semmi. Csakis a DENKi-3000 üvegpalotájában zajlik az élet. Igen ám, de a világ ötödik legnagyobb elektronikai gyárának Kutatási és Fejlesztési Részlegébe senki emberfia nem léphet be. Kivéve Archie professzort...

A csillogó üvegtornyok között áll egy titokzatos, ódon ház. Úgy hírlik, innen ered a vállalat összes döbbenetes találmánya, többek közt a periszkalap, a rakétazokni és a transzcukorka. És azt is csak Archie bácsi tudja, mit rejt a ház folyosójának végén az utolsó előtti ajtó.

Egy nap azonban Elliot és Leslie meghívást kap a szörnyen titkos részlegbe! Ahol megismerkednek görnyedt, trollszerű lényekkel, apró szárnyas micsodákkal, amelyek szikráznak repülés közben. És találkoznak hatalmas, szőrös és szarvas nem-emberekkel meg hobkányokkal... Ugyanis ez a részleg telis-tele van bizarr és zseniális lényekkel!

Amikor bezárás fenyegeti a DENKi-3000-et, egyetlen lehetőségük marad: elő kell rukkolni egy új termékkel. De tetézi a bajt, hogy a cég egyetlen találmánya sem működik mostanában. Ráadásul Archie bácsi is eltűnik, így Elliotnak, Leslie-nek és a szokatlan, hm, „alkalmazottaknak” kell előrukkolniuk egy lélegzetelállító találmánnyal, ami megmenti a Szörnyen Titkos Részleget.



(Ez a könyv világít a sötétben!)

Mi rejtőzik a folyosó végén az utolsó előtti ajtó mögött?

Igaz a pletyka, miszerint létezik Babrálda, Bíbelőlógia és a zseniális találmányokkal teli laboratórium?

Olvass bele a könyvbe, és megtudod! De siess, mert a DENKi-3000 féltve őrzött titka veszélybe került, és nincs vesztegetni való idő...

Vajon a gyárban dolgozó lények meg tudják menteni a szörnyen titkos részleget?



Robert Paul Weston Londonban él egy omladozó, ódon épületben, melyet csillogó üvegtornyok takarnak el. Nem fogadnánk, hogy ez ihlette a DENKi-3000-et, de persze abszolút elképzelhető. 2008-ban jelent meg első könyve, egy verses regény Zorgamazoo címmel, amelyért számos díjat kapott. Második regénye a Dust City egy sötét tündérmese, amit jelöltek a fiatal olvasóknak szóló legjobb krimiért járó Edgar Allan Poe-díjra. 2013 februárjában publikálta a Prince Puggly of Spud and the Kingdom of Spiff című újabb verses meséjét. Igaz, hogy az összes könyvét mechanikus ceruzával írja, de higgyétek el, nem elektromos, és teleszkópos lencséje sincs.
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
2 093 Ft
Online ár:
2 183 Ft
- 27%
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +630 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása