A gyereknevelés 100 szabálya /Tőled is függ, hogy milyen felnőtt lesz

A gyereknevelés 100 szabálya /Tőled is függ, hogy milyen felnőtt lesz

Vonalkód
9789632440972

A gyereknevelés 100 szabálya /Tőled is függ, hogy milyen felnőtt lesz


„Néhány szülő ösztönösen tudja, mikor mit kell tennie. Mások néha hibáznak, de többnyire lenyűgöző megoldásokkal rukkolnak elő. Ha huzamosabb ideig tanulmányozzuk a szülőket, több jellegzetes viselkedési mintát is felfedezhetünk. Számos módszer és trükk létezik, amelyek segítségével a lehető legjobbat hozhatjuk ki gyermekünkből – bármilyen legyen is személyisége. Most ezeket a fogásokat igyekeztem összegyűjteni, így mindannyian segítséget kaphatunk a nehéz időszakok elviseléséhez, a gyerkőcök neveléséhez, és a szoros szülő-gyermek viszony kialakításához.
Jelen kötetet nem valamiféle kinyilatkoztatásnak szántam – inkább emlékeztetőnek. Számos szabály magától értetődőnek tűnik, ám nem olyan egyszerű észben tartani őket, amikor egy dühöngő kétévessel, vagy egy – önmagát a világ közepének képzelő – kamasszal viaskodunk. Ezért úgy gondoltam, a kézenfekvő szabályokat is érdemes az olvasók elé tárnom. A szülői feladat fontos munka – a lehető legjobban kell végeznünk.
Borító ár:
2 750 Ft
Korábbi ár:
2 750 Ft
Online ár:
1 948 Ft
- 29%


Jelenleg nem kapható!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +570 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása