A legjobbak legjobbjai 1. - Két évtized legjobb science fiction novellái

A legjobbak legjobbjai 1. - Két évtized legjobb science fiction novellái

Válogatás
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve
2019
Terjedelme
896 oldal
Dimenzió
155 mm x 220 mm x 46 mm
Vonalkód
9789634068907

A legjobbak legjobbjai 1. - Két évtized legjobb science fiction novellái


Az év legjobb science fiction novellái című, jelenleg harmincötödik köteténél tartó amerikai antológiasorozatot évtizedeken át a legszélesebb körben olvasott sci-fi válogatásnak tartották, és a mai napig megkerülhetetlen hivatkozási pontnak számít. A legjobbak legjobbjai a széria elmúlt két évtizedéből gyűjt össze egy kötetre való novellát egytől egyig elismert szerzőktől, megmutatva, milyen lélegzetelállítóan sokféle témának, stílusnak és gondolkodásmódnak ad otthont a zsáner.

Gardner Dozois (1947-2018) az egyik legnagyobbra tartott science fiction szerkesztő volt, aki a Legjobb szerkesztő kategóriában tizenötször is elnyerte a Hugo-díjat. Számos más munkája mellett húsz évig dolgozott az Asimov's Science Fiction Magazine szerkesztőjeként, és ő vitte sikerre Az év legjobb science fiction novellái sorozatot. 2011-ben felkerült a neve a Science Fiction Hírességek Falára, 2016-ban pedig átvehette az életműve előtt tisztelgő Skylark-díjat.
Eredeti ára: 6 990 Ft
4 958 Ft Internetes ár (fizetendő)
29 %
1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +495 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása