Rossz kor - Francesca története - A Bridgerton család 6. (új kiadás)

Rossz kor - Francesca története - A Bridgerton család 6. (új kiadás)

Julia Quinn
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
392 oldal
Dimenzió
120 mm x 198 mm x 28 mm
Vonalkód
9789635660766

Rossz kor - Francesca története - A Bridgerton család 6. (új kiadás)


Mindenki életében van egy fordulópont. Egy olyan éles, tiszta pillanat, amikor az ember úgy érzi, mintha mellbevágták volna, és teljes bizonyossággal, a kétség legkisebb árnyéka nélku¨l tudja, hogy élete már sosem lesz olyan, mint addig volt.

Michael Stirling életében ez a pillanat akkor jött el, amikor megpillantotta Francesca Bridgertont. Egész addigi életében nők után kajtatott vagy kajánul mosolyogva hagyta magát utolérni, ha a hölgyek u¨ldözték, ölelte, csókolta őket, szeretkezett velu¨k, de soha, egyetlen egyszer sem hagyta, hogy a szívét is dédelgessék. És ő, éppen ő, egyetlen pillantást vetett Francesca Bridgertonra és azonnal alatt szerelembe esett. Michael szerencsétlenségére azonban Francesca vezetékneve ez után a pillanat után már nem sokáig maradt Bridgerton; sajnálatos módon azon okból találkoztak, hogy egyu¨tt vegyenek részt egy vacsorán, melyen a hölgy és Michael unokaöccsének közelgő házasságát u¨nnepelték.

De ez akkor volt… Most Michael a gróf és Francesca szabad, de Michaelre még mindig csak bizalmas jó barátként gondol. Michael nem meri felfedni neki szerelmét… egészen egy veszélyes éjszakáig, amikor Francesca ártatlanul Michael ölelésébe lép, és a szenvedély a legtitkosabb titkoknál is nagyobb erőnek bizonyul.
Eredeti ára: 3 490 Ft
2 548 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása