A mészáros

A mészáros

Tony Parsons
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Európa Könyvkiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
316 oldal
Dimenzió
122 mm x 200 mm x 20 mm
Vonalkód
9789634052401

A mészáros


Egy meggyilkolt család. Egy haldokló sorozatgyilkos. Egy elrabolt gyermek. És egy nyomozó, akinek rá kell jönnie, hogy még a legboldogabb családban is lehetnek sötét tikok, amelyek miatt valaki képes ölni...
Az új év első napján egy exkluzív lakóparkban egy gazdag család tagjait szabályszerűen kivégzik - a legkisebb gyerek kivételével, akit elrabolnak. A gyilkos fegyver a mészárszékeken használt taglópisztoly. Ez vezeti Max Wolfe nyomozót az Új Scotland Yardon lévő Fekete Múzeumba, az elmúlt száz év leghíresebb bűnügyeit bemutató gyűjteményhez, ahol egy harminc évvel ezelőtt a Mészárosként elhíresült gyilkos nyomára bukkan.
Csakhogy ez az ember leülte a büntetését, öreg már, és haldoklik. Lehetséges, hogy mégis újra lesújtott? Vagy csak az ismeretlen tettes őt akarta gyanúba keverni?
Maxnek meg kell találnia az elrabolt gyermeket és le kell állítania a gyilkost, mielőtt egy újabb ártatlan család - vagy éppenséggel Max kislánya - kerül veszélybe.

A Mészáros ugyanolyan sodró lendületű, életteli karaktereket felvonultató krimi, mint a Sunday Times bestsellerlistáján élre került előzménye, A gyiloktáska.

Fordította: Zsámboki Péter
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
499 Ft
Online ár:
499 Ft
- 83%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása