KALIFORNIAI REJTÉLY

KALIFORNIAI REJTÉLY

Elizabeth Adler
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Ulpius-Ház Könyvkiadó
Kiadás éve
2013
Terjedelme
364 oldal
Dimenzió
125 mm x 200 mm x 25 mm
Vonalkód
9789632548104

KALIFORNIAI REJTÉLY


Fen Dexter nyugodt élete egy viharos estén fenekestül felfordul. Vérző férfi kopogtat be hozzá, azt állítva, hogy autóbalesetet szenvedett. Elmondása szerint San Franciscóba tart, hogy segítsen a rendőrségnek kideríteni, ki gyilkolta meg a menyasszonyát. A vihar miatt Fen nem tudja kórházba szállítani a sérültet, így az nála marad éjszakára. A kényszerű összezártságban vonzalom támad köztük.
Másnap reggel a férfi bemegy a kórházba, ahol Fen nővérként, egyik unkahúga, Vivi pedig orvosként a sürgősségi osztályon dolgozik.
Vivi épp egy súlyos sérülttel foglalkozik, akinek átvágták a torkát. A lány állapota válságos – ő a környéken garázdálkodó sorozatgyilkos legutóbbi áldozata, akinek a szájára ugyanúgy ráragasztották a „Ne szólj szám!” feliratú jegyzetlapot, mint a korábbiakéra.
A titokzatos idegen Vivihez fordul, hogy varrja össze a sebeit – ez vajon véletlen, vagy valami ördögi terv része?
Ki ez az ember valójában? Mit akarhat Fentől és a családjától? Lehet, hogy köze van a gyilkosságokhoz? Ha igen, vajon lesz-e elég ideje Fennek és az unokahúgainak, hogy kiderítsék az igazságot?
Borító ár:
3 999 Ft
Korábbi ár:
2 799 Ft
Online ár:
2 919 Ft
- 27%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +870 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása