Stay with Me - Maradj velem /Várok rád 3.

Stay with Me - Maradj velem /Várok rád 3.

J. L. Armentrout
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve
2017
Terjedelme
600 oldal
Dimenzió
136 mm x 204 mm x 36 mm
Vonalkód
9789634570257

Stay with Me - Maradj velem /Várok rád 3.


Nem menekülhetsz a múltad elől –mindegy, milyen messzire szaladsz.

A huszonegy éves Calla nem sok mindent csinált eddig életében. Soha nem csókolózott, nem látta a tengert, és nem volt vidámparkban sem. Fiatalabb korában azonban olyan dolgokat látott és élt meg, amiket egyetlen gyermeknek sem volna szabad. Máig hordozza testi és lelki sebeit, melyeket többszörösen függő anyja, Mona hagyott rá – olyan titkokat, amiket nem oszt meg senkivel, még a legközelebbi barátaival sem.
Azonban a biztonságos kis burok, amit Calla maga köré épített, egy nap darabokra hasad, amikor felfedezi, hogy anyja ellopta a tanulmányaira félretett pénzét és hatalmas adósságot halmozott fel a nevében. Kénytelen hát visszatérni a kisvárosba, amit annak idején örökre elhagyott. Amikor megérkezik anyja kocsmájába, Monát sehol sem találja, ám megismerkedik a száznyolcvan centis Jackson Jamesszel, aki nem csupán a pultban áll, de szemlátomást az egész kocsma lelke is. És maga tömény érzékiség.
A vonzó és lehengerlő Jax az első pillanattól részt követel magának Calla életéből; munkát ad neki és segít felkutatni Monát. A pillantása pedig csupa vágy...Mielőtt azonban Calla túlzottan közel engedné, még le kell győznie magában a múlt árnyait – és néhány alávaló embert is, akik azzal fenyegetik, hogy rossz vége lesz, ha nem keríti elő nagyon gyorsan az anyját.
Borító ár:
5 399 Ft
Korábbi ár:
3 779 Ft
Online ár:
3 941 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása