Mennyei bűnök 2. - Riva nővérek-sorozat

Mennyei bűnök 2. - Riva nővérek-sorozat

R. Kelényi Angelika
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Kiadás éve
2019
Terjedelme
416 oldal
Dimenzió
130 mm x 200 mm x 22 mm
Vonalkód
9786155763991

Mennyei bűnök 2. - Riva nővérek-sorozat


„Egyszerre érzem magamfeldúltnak és boldognak.” - Könyvmánia Blog

„Letaglózott és a padlóra küldött.” - Kitablar Blog

Veszélyes nyomozás egy mocskos bűntény után a Sant’Ambrogióban

1860. Róma. Marco Fiore, volt vatikáni nyomozó szándéka, hogy a katolikus egyház magas rangú hivatalnokairól lerántsa a leplet. Zsarolással rákényszeríti Blancát, hogy szerezzen bizonyítékot Maria Luisa zárdafőnöknő gyalázatos tetteire. Blancának nincs más választása, álnéven belép a Sant’Ambrogio zárdában lakó apácák közé. 

A lány egy teljesen új élethelyzetben találja magát, de elviselia megaláztatásokat, a zaklatásokat, a testi és lelki kínokat, mert a tét a szabadsága és a húga jövője. Nyomozásuk során olyan mocskos titkokra derül fény, melyeket korábban a sokat megélt Fiore is elképzelhetetlennek tartott.
 
Mire képes egy meggyötört, fiatal nő, ha szembekerül a sátánikegyetlenséggel? Vajon születhet-e szerelem a Gonosz árnyékában?
 
R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal a 19. századi Rómába kalauzolja elaz olvasókat. A regény gyilkosságról, összeesküvésről, hazugságról és titkokról mesél. A sötét tetteket csupán a szenvedélyes és tiszta szerelem ellensúlyozza.
Borító ár:
6 299 Ft
Korábbi ár:
4 499 Ft
Online ár:
4 598 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása