Így neveljünk kedves gyereket - Hogy a világ jobb és szeretettelibb hely legyen

Így neveljünk kedves gyereket - Hogy a világ jobb és szeretettelibb hely legyen

Thomas Lickona
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2018
Terjedelme
386 oldal
Dimenzió
138 mm x 207 mm x 25 mm
Vonalkód
9789634333357

Így neveljünk kedves gyereket - Hogy a világ jobb és szeretettelibb hely legyen


"Az életben három dolog fontos. Az első a kedvesség. A második a kedvesség. A harmadik pedig a kedvesség."
Henry James

Amikor megkérdezik a szülőket, felnőttként milyennek szeretnék látni a gyereküket, magától értetődő a válasz: boldognak és sikeresnek. Jóval nehezebb azonban megmondani, miként érhetjük el mindezt.

A gyereknevelésnek nincs titkos receptje, de léteznek fontos elvek és gyakorlatok, amelyek segítenek, hogy a gyerekünkből kiegyensúlyozott, derűs felnőtt válhasson. A legújabb kutatások szerint mindebben kulcsfontosságú a kedvesség.

AZOK A GYEREKEK, AKIK BARÁTSÁGOSAK, SEGÍTŐKÉSZEK ÉS EMPATIKUSAK, SOKKAL KIEGYENSÚLYOZOTTABBAK LESZNEK, S TÖBB POZITÍV VISSZAJELZÉST KAPNAK.

A kedvesség azonban önmagában nem elég: szükség van más erényekre is, mint a bátorság, az önuralom, a tisztelet és a hála.

Mit tehetünk szülőként mindazért, hogy ezek a tulajdonságok kialakuljanak és megerősödjenek a gyerekeinkben? Hogyan kezeljük az undokságot és a rosszindulatot? Hogyan kommunikáljunk otthon, és miként mutassunk példát?

Az Így neveljünk kedves gyereket konkrét esetekkel és azonnal bevethető tippekkel segít, hogy olyan családi környezetet alakíthassunk ki, amelyben a gyerekeink szeretetteli, boldog emberekké válhatnak.
Borító ár:
3 699 Ft
Korábbi ár:
2 589 Ft
Online ár:
2 700 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása